Γ’ Εθνική: Άκυρη η μια από τις οκτώ ανανεώσεις της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου λόγω … καλοκαιριού!

 

Χαριτολογώντας και αποδίδοντας το λάθος της στο… καλοκαίρι, η διοίκηση της Δοξας Ν. Σιδηροχωρίου αναφέρει πώς η συμφωνια της με τον Κοζανίτη επιθετικό Παύλο Σαμαρά προς το παρόν δεν ισχύει.

Θυμίζουμε η Δόξα έχει ανακοινώσει ότι έχει ανανεώσει με αλλους 7 ποδοσφαιριστές. Ο 21χρονος Σαμαράς (γεννημένος 26-1-1997) κατάγεται από την Χαραυγή Κοζάνης και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Ακρίτες Κοζάνης, ενώ αγωνίστηκε και στις Μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Κοζάνης.

Αγωνίστηκε στη ΑΕ Κοζάνης αλλά και στην Κοζάνη έχοντας την σεζόν 2013-14 συνολικά 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (7) και στο κύπελλο (1) της Γ’ Εθνικής. Με την εισαγωγή του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στην Ελπίδα Σαπών και πέρυσι στο Νέο Σιδηροχώρι.

Αν και είχε αναφερθεί στις ανανεώσεις, βγήκε διάψευση από την ίδια την ομάδα που τον ανακοίνωσε. Η περίεργη ανακοίνωση της Δοξας Ν. Σιδηροχωρίου έχει ως εξής: Εκ παραδρομης λαθος η ανακοινωση της ανανεωσης του Σαμαρα Παυλου!Ανακοινωνουμε οτι ειναι ελευθερος!Αυτα εχει το καλοκαιρι!