Regions’ Cup: Ξανά στον τελικό η ΕΠΣ Ξάνθης! Πήρε χρυσή λευκή ισοπαλία με την ΕΠΣ Θράκης και έμεινε ζωντανή και πάει για το repeat

 

Η ΕΠΣ Ξάνθης κράτησε στο μηδέν την ΕΠΣ Θράκης και αποσπώντας την χρυσή λευκή ισοπαλία προκρίθηκε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό.

Σε ένα “φτωχό” από φάσεις παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο «Φώτης Κοσμάς» ανάμεσα στην ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης οι οποίες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ μια στο 44ο λεπτό όταν μετά τη λόμπα του Κοτοπουλου η μπάλα πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κορωνάκη. Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 62΄ όταν από σέντρα του Μπουνταγκίδη, λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ ο Σιδηρόπουλος  με τον Κορωνάκη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Η ΕΠΣ Θράκης προσπάθησε αλλά δεν απείλησε με κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Ενώ αντιθέτως η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης διαφύλαξε καλύτερα τα νώτα της και απείλησε λίγο περισσότερο τους γηπεδούχους. Μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα της ισοπαλίας, το οποίο κατά γενική ομολογία ευχαριστημένους άφησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με το βαθμό που κέρδισαν πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ξέφρενα τα πανηγύρια αμέσως μετά στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια του Φώτης Κοσμάς, όπου διεξήχθη το παιχνίδι.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Πότσης, Χαρταλάμης (86′ Αλεξακούδης), Σιδηρόπουλος, Αγγελης, Γάιδας, Μουρατίδης (55′ Κυριακόπουλος), Βελη Χακάν (65′ Παπαρούνας), Αμέτ Ερκάν (77′ Καμζελας), Βάσκος, Χατζήπαππα.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός):  Ρούφος, Αλ. Μπουνταγκίδης, Αλ. Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Κούτρας, Μαυρόπουλος, Γ. Μπουνταγκίδης, Στ. Τουργαιδης (65′ Κοτζακελης), Ι. Καραγκιόζης, Κυριαζίδης (60′ Κ. Τουργαίδης), Κοτόπουλος (53′ Π. Σαρηγιαννιδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ