LIVE από τo «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης για το Regions’ Cup: ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Ξάνθης 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε από την Αλεξανδρούπολη  σε ζωντανή μετάδοση την εξέλιξη στον αγώνα που θα κρίνει ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Regions της χώρας μας, ανάμεσα στην ΕΠΣ Θράκης και την ΕΠΣ Ξάνθης. Οι Δημήτρης Μπακιρζης, Θοδωρής Χαραλαμπάκης και Γιώργος Κοκολάκης βρίσκονται στο «Φώτης Κοσμάς» για λογαριασμό του ThrakiSportS ώστε να έχετε την πληρέστερη κάλυψη του σημαντικού αγώνα.

Καλησπέρα σας, μέσα από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο περίπου τρίωρο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης της ΕΠΣ Θράκης με την ΕΠΣ Ξάνθης για την τρίτη αγωνιστική του βορείου ομίλου στο Regions’ Cup.

Ωρα 15:45  Ο αγώνας ξεκινά στις πέντε και ναι μεν δεν είναι νοκ άουτ, ουσιαστικά όμως έχει τέτοιο χαρακτήρα άτυπου ημιτελικού αφού μια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στον τελικό.

Ωρα 15:49  Στον όμιλο μετέχει και η ΕΠΣ Μακεδονίας. Η ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκε ισόπαλη μαζί της πριν τρεις εβδομάδες στην Ελευθερούπολη, σε αναμέτρηση όπου αγωνιζόταν με 10 παίκτες αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει. Έτσι έχει έναν βαθμό.

Ωρα 15:53  Η ΕΠΣ Ξάνθης στην δική της αναμέτρηση με την ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε επική ανατροπή και επικράτησε με 3-2 την περασμένη εβδομάδα στο Οφρύνιο Καβάλας, με αποτέλεσμα να έχει τρεις βαθμούς και να ευνοείται στην περίπτωση της ισοπαλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ωρα 15:56  Κοινώς η ΕΠΣ Θράκης για να προκριθεί στον τελικό θέλει μόνο νίκη σήμερα. Η ΕΠΣ Ξάνθης προκρίνεται και σε περίπτωση δικής της νίκης και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ωρα 15:59  Θυμίζουμε ότι η ΕΠΣ Ξάνθης είναι η κάτοχος του τροπαίου και κατά συνέπεια υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στην Κατερίνη απέναντι στην ΕΠΣ Εύβοιας που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκριθεί και φέτος στον τελικό.

Ωρα 16:03  Σε εκείνη την πορεία η ΕΠΣ Ξάνθης είχε αποκλείσει στα ημιτελικά και πάλι την ΕΠΣ Θράκης. Τότε επρόκειτο ωστόσο για νοκ άουτ ματς, που μάλιστα είχε οδηγηθεί στα πέναλτι αφού σε κανονική διάρκεια και παράταση οι δυο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες.

Ωρα 16:06  Εκείνος ο αγώνας είχε διεξαχθεί στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης, στο γήπεδο πίσω από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Ο σημερινός διεξάγεται στην  ουδέτερη έδρα του “Φώτης Κοσμάς” στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 16:09  Λίγο πριν τις τρεις έφτασαν έξω από το γήπεδο τα λεωφορεία που μετέφεραν και τις δύο ομάδες, που πλέον βρίσκονται στα αποδυτήρια και σε λίγο θα αρχίσουν ζέσταμα. Μέχρι τότε πάμε να δούμε χορηγούς της μετάδοσης.

Ωρα 16:14  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ωρα 16:18  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:22 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ωρα 16:26  Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:29  Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση  είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 16:34  Τέλος,  χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι και οι Πέτρινες Κατασκηνώσεις Μαρώνειας. Ελάτε να απολαύσετε την ομορφιά της άγριας φύσης, του αρχαιολογικού χώρου και την απέραντη θέα στο Θρακικό Πέλαγος, σε μια κατασκήνωση όπου οι αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες έχουν μεγάλη ποικιλία, ώστε να καλύπτουν τα ενδιαφέροντα όλων των παιδιών. Η κατασκήνωση είναι συμβεβλημένη με όλα τα ασσφαλιστικά ταμεία και ΟΑΕΔ. Μπορείτε να αναζητείστε περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2531 028777 και 6932 416612, στην ιστοσελίδα των Πέτρινων Κατασκηνώσεων Μαρώνειας με ένα κλικ ΕΔΩ, ενώ πάντα ένας τρόπος επικοινωνίας είναι και μέσω facebook με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:43 Την εντεκάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη αποτελούν για την ΕΠΣ Θρακης οι Κορωνάκης, Πότσης, Χαρταλάμης, Σιδηρόπουλος, Αγγελης, Γάιδας, Μουρατίδης, Βελη Χακάν, Αμέτ Ερκάν, Βάσκος, Χατζήπαππα.

Ώρα 16:48 Από την αλλη ο παλιος συμπαίκτης του Κουτσογιαννη Τόλης Κουτρουλός ξεκινά για την ΕΠΣ Ξάνθης τους Ρούφο, Αλ. Μπουνταγκίδη, Αλ. Σαρηγιαννίδη, Ταχτσίδη, Κούτρα, Μαυρόπουλο, Γ. Μπουνταγκίδης, Στ. Τουργαιδη, Ι. Καραγκιόζη, Κυριαζίδη και Κοτόπουλο.

Ώρα 16:53 Στον πάγκο για την ΕΠΣ Θρακης βρισκονται οι Βασιλείου (Κόσμιο), Κυριακόπουλος (Γρατινή), Καμζελας (Γρατινή), Παπαρούνας (Ιασμος), Καραθανάσης (Ελπίδα Σαπών), Αλεξακουδης (Ν. Σιδηροχώρι), Κόσιης (Ν. Σιδηροχώρι).

Ώρα 16:58 Στον πάγκο της ΕΠΣ Ξάνθης βρισκονται οι Π. Σαρηγιαννίδης (Άρης Αβάτου), Κωφίδης (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Κοτζάκελης (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μουαρέμογλου (Εχίνος Σπορ), Κ. Τουργαΐδης (Άρης Αβάτου), Λαζαρίδης (Άρης Αβάτου), Γκέκας (Άρης Αβάτου).

Ώρα 17:00 Λίγα λεπτα για την έναρξη του αγώνα

Ώρα 17:03 Αυτή την ώρα έχουμε σημαντικά παιχνίδια και για την 7η αγωνιστική των πλει αουτ της ΕΠΣ Θράκης όπου έχουμε τα ακόλουθα παιχνίδια.

Γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου: Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου

Γήπεδο Ξυλαγανής: Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής

Γήπεδο Στρύμης: Ορφέας Στρύμης-ΑΟ Μεσσούνης

Ώρα 17:06  Έναρξη στους αγώνες της ΕΠΣ Θράκης. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

1′  Έναρξη αγώνα στο “Φώτης Κοσμάς”. Στην σεντρα η Ξάνθη

2′  Καλή φαση για την ΕΠΣ Θρακης σε σουτ του Βασκου με τον Ρουφο με διπλή προσπάθεια να μπλοκαρει την μπαλα

7′  Σουτ του Χατζηπαπα απο ωραια μπαλια του Βασκου μπλοκαρει και παλι ο Ρούφος

15′  Η ΕΠΣ Θρακης είναι καλύτερη μεχρι στιγμής έχοντας την κατοχή της μπάλας.

24′  Πρωτη καλή προσπάθεια για την Ξάνθη αλλα η σεντρα σουτ του Τουργαίδη περνά αουτ

25′   Περίπου στο 30′ εχουμε  Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου 0-0, Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 1-1 και  Ορφέας Στρύμης-ΑΟ Μεσσούνης 1-0

41′ Καλή φαση μετα από ώρα για την ΕΠΣ Θράκης σε σουτ του Βάσκου. Μέτρια παιχνιδι. Θυμίζουμε με ισοπαλία περναει η Ξάνθη στην επόμενη φαση.

43′ Σουτ του Καραγκιοζη για την Ξάνθη η μπαλα αουτ

44′ Ωραια λομπα του Κοτοπουλου μολις η μπαλα αουτ απο το οριζόντιο δοκάρι του Κορωνάκη.

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Μέτριο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Αποτέλεσμα ημιχρόνου ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Ξάνθης 0-0

Ώρα 17:53 Η βαθμολογια μεχρι στιγμης είναι ΕΠΣ Ξανθης 4. ΕΠΣ Θρακης 2 και ΕΠΣ Μακεδονίας 1

Ώρα 17:55  Ημίχρονα στην ΕΠΣ Θράκης: Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου 0-0, Ορφέας Ξυλαγανής-ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-1  και  Ορφέας Στρύμης-ΑΟ Μεσσούνης 1-0

Ώρα 17:58 Η βαθμολογια με βαση τα αποτελεσματα ημιχρονου έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ορφέας Ξυλαγανής 27, Αναγέννηση Παγουρίων 19, Ορφέας Στρύμης 16, Κομψάτος Πολυάνθου 13, ΑΟ Μεσούνης 9, ΠΑΟΚ Κομοτηνής 9. Αν μεινουν ετσι τα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ και η Μεσσουνη δυσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ώρα 18:05 Έναρξη στην ΕΠΣ Θράκης για το β’ μερος.

Ώρα 18:12 Παμε για έναρξη στο β’ μερος στην Αλεξανδρούπολη

46′  Εναρξη δευτερου ημιχρονου

53′  Πρωτη αλλαγη του αγώνα για την Ξάνθη. Ο Π. Σαρηγιαννιδης μπαίνει στην θέση του Κοτόπουλου.

55′ Πρωτη αλλαγή και για την ΕΠΣ Θράκης. Ο Κυριακόπουλος στην θέση του Μουρατίδη

60′ Φασεις δεν έχουμε, έχουμε όμως αλλαγες για την Ξάνθη. Στην θεση του Κυριαζίδη ο Στ. Τουργαίδης

62′ Σεντρα του Τουργαιδης με τον Σιδηρόπουλο παραλίγο να την στειλει στα δίχτυα της ομάδας του

63′ Σημαντικα γκολ στην ΕΠΣ Θρακης. Αναγέννηση Παγουρίων-Κομψάτος Πολυάνθου 1-0, Ορφέας Στρύμης-ΑΟ Μεσσούνης 2-0

65′ Διπλή αλλαγή μια για καθε ομαδα. Για την Ξανθη ο Παπαρούνας στην θεση του Βελη Χακαν, ενω για την Ξάνθη στην θεση του Στ. Τουργαιδη ο Κοτζακελης.

72′ Καλη φαση για την Ξανθη οταν σε μπαλια του Κ. Τουργαιδη ο Γκεκας  σούταρε αουτ.

75′ Στην ΕΠΣ Θράκης. Καθαρίζουν το ματς τα Παγούρια κανοντας το σκορ 3-0, όπως και η Στρύμη 4-0.

77′ Στην θεση του Ερκαν ο Καμζελας, αν και η ΕΠΣ Θρακης θελει το γκολ της πρόκρισης.

86′ Ο Αλεξακουδης στην θεση του Χαρταλάμη.

87′ Σεντρα του Παπαρούνα η κεφαλια του Γαιδα αουτ.

90′ Παίζουμε καθυστερησεις. Με το σκορ αυτό περνά η Ξάνθη.

90+3′ Λήξη αγώνα. Η Ξάνθη περνά στην επόμενη φαση και θα λάβει μέρος για δευτερη σερί φορά στον τελικό της διοργάνωσης, επιδιώκοντας να φέρει ξανά στην Ξάνθη το τρόπαιο. Τελικο αποτέλεσμα: ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Ξάνθης 0-0