Συνέχεια στο “φλέρτ” Μάντζιου με Άρη για επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη

 

Το όνομα του Ακη Μάντζιου «παίζει» και πάλι, όσον αφορά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη, καθώς υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του ίδιου και ανθρώπου της ΠΑΕ, στην οποία καταγράφηκε η πρώτη προσέγγιση σε θετικό… φόντο.

Ο 49χρονος πρωην προπονητής του Πανθρακικού και στο παρελθόν αρχηγός του Άρη, έχει φλερτάρει εις διπλούν την τελευταία διετία, χωρίς πάντως να συνεργαστεί  με τους «κιτρινόμαυρους», στους οποίους έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και ως ποδοσφαιριστής.

Ανθρωπος της ΠΑΕ σύμφωνα με το metrosport, τα είπε τηλεφωνικά με τον Μάντζιο, θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του, καθώς ο τελευταίος ζητά νέα πρόκληση στην καριέρα του και ο Αρης μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο, για να βρεθεί και πάλι στους πάγκους.

Οι δυο πλευρές δεν υπεισήλθαν σε λεπτομέρειες, καθώς εκκρεμούν ακόμα αρκετά ζητήματα, που σχετίζονται με πρόσωπα και καταστάσεις στο αγωνιστικό τμήμα. Αναφερόμαστε, κυρίως, στη συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Παύλο Μυροφορίδη, τη στιγμή που, ακόμα, δεν έχει πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους επικεφαλής της εταιρίας.

Συνειρμικά, όμως, και από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» δεν αποκλείουν πρόσληψη Ελληνα για τον πάγκο, το μυαλό πολλών πηγαίνει σε πιθανή παραμονή του «Μύρο» και ίσως η κρούση στον Μάντζιο να μην είναι τυχαία και αυτό γιατί, αμφότεροι έχουν συνυπάρξει στον Απόλλωνα Σμύρνης (2016-2017), όπου και πέτυχαν την άνοδο στη Super League. Επομένως, θα μπορούσε να γίνει το… repeat σε περιβάλλον που έχουν δουλέψει και οι δύο. Περισσότερα, πάντως, θα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν προς τα τέλη του μήνα, καθώς –έως τότε – πρέπει να έχουν διευθετηθεί κι άλλα ζητήματα, οικονομικής κυρίως φύσης.