Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ξάνθης με την Ασπίδα Ξάνθης να στέφεται πρωταθλήτρια με το ασύλληπτο 26×26 κάνοντας το Ξανθιώτικο ρεκόρ όλων των εποχών το οποίο συναντάται σπάνια και σε πανελλαδικό επίπεδο και να επιστρέφει μετά από χρόνια στην Γ’ Εθνική, όπου θα κάνει του χρόνου παρέα στον μόνιμο πλέον Ορφέα Ξάνθης αλλά και τον Άρη Αβάτου.

Ο φετινός μαραθώνιος είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τις έντεκα ομάδες, πλην της Ασπίδας που έπαιζε σε άλλο επίπεδο και ήταν φανερό εξ’αρχής ότι δεν θα είχε αντίπαλο για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, να δίνουν ενδιαφέρουσες μάχε με αυτή την παραμονής να μονοπωλεί στις τελευταίες αγωνιστικές το ενδιαφέρον του κοινού, όπου τελικά «χαμένο» βρήκε τον ΑΟ Κεντητής που επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Β’ κατηγορία.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης και ακολουθώντας την περσινή επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε σε όλες τις ΕΠΣ της Θράκης, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει και φέτος την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολο Κουτρουλό να μας υποδείξει τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Ξάνθης σαν εκλέκτοράς της, με μόνο περιορισμό τη μη επιλογή ερασιτεχνών παικτών από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Άλλωστε και φέτος αλλά και προπέρυσι το είχε κάνει αυτό, φέρνοντας την ομάδα της Ξάνθης να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος και να εκπροσωπήσει την χώρα στον θεσμό της ΟΥΕΦΑ, Regions’ Cup στο Σαν Μαρίνο (όπως υπενθυμίζουμε στην κάτω αριστερά φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο).

Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 13 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή για τις επόμενες τρεις ημέρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Ξάνθης την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους (δυο χαφ ένα δεκάρι) και τρεις επιθετικούς (φορ και δυο εξτρεμ) θα διαλέγατε για την dream team της Ξάνθης;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS συγκεντρώνει και τις ψήφους των 13 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ αυτόματα, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ψήφους, θα εκλεγεί και ο MVP του πρωταθλήματος. Ανάλογη διαδικασία θα γίνει στην ΕΠΣ Έβρου αλλά και στην ΕΠΣ Θράκης.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

https://gianniskart.polldaddy.com/s/Ψηφίστε-την-καλύτερη-ενδεκάδα-της-ΕΠΣ-Ξάνθης-για-τη-σεζόν-2017-2018