Ποια είναι η καλύτερη ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου; Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS και βοηθήστε στον «σχηματισμό» της…

 

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας του Έβρου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να στέφεται πρωταθλήτής για όγδοη φορά στην ιστορία του και να επιστρεφει στην Γ’ Εθνική μετά από δυο χρόνια.

Εκτός της πρωταθλήτρια ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, επάξια στάθηκαν και εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Θράκη Φερών που πήρε και το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ ικανοποιητικές πορείες πραγματοποίησαν ο Ιπποκράτης και ο ανανεωμενος Έβρος Σουφλίου.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου και ακολουθώντας την περσινή επιτυχημένη συνταγή που ακολουθήθηκε σε όλες τις ΕΠΣ της Θράκης, το ThrakiSportS μπαίνει στην διαδικασία να αναδείξει και φέτος την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου. Η διαδικασία της ανάδειξης της κορυφαίας ενδεκάδας θα γίνει με τον εξής τρόπο.

Εμείς ζητήσαμε από τον Ενωσιακό Προπονητή της ΕΠΣ Έβρου Σάκη Ζησίδη να μας υποδείξει τους κορυφαίους κατά την γνώμη του παίκτες, οι οποίοι ξεχώρισαν σε κάθε θέση και θα αποτελούσαν τις… κλήσεις του σαν ενωσιακός προπονητής σε περίπτωση που έπρεπε να σχηματίσει την Μεικτή ΕΠΣ Έβρου σαν εκλέκτοράς της. Αυτές τις προτάσεις τις θέτουμε στην συνέχεια υπόψιν των 11 προπονητών των ομάδων της Α’ Κατηγορίας αλλά και του αναγνωστικού κοινού του ThrakiSportS.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία που θα μείνει ανοιχτή για τις επόμενες τρεις ημέρες, μέχρι και τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, και πείτε μας την γνώμη σας για την κορυφαία ενδεκάδα της ΕΠΣ Έβρου την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Παίρνοντας ως βάση ένα σύστημα 4-3-3, εσείς ποιον θα ψηφίζατε ως καλύτερο τερματοφύλακα, ποιους τέσσερις παίκτες θα επιλέγατε για την άμυνα αυτής της ομάδας (δύο πλάγια μπακ και δύο στόπερ προφανώς) και ποιους τρεις κεντρικούς μέσους (δυο χαφ, ένα δεκάρι) και τρεις επιθετικούς (φορ και δυο εξτρεμ) θα διαλέγατε για την dream team του Έβρου;

Παράλληλα με τις ψήφους των αναγνωστών, το ThrakiSportS συγκεντρώνει και τις ψήφους των 11 προπονητών. Οι ψήφοι των προπονητών θα μετρήσουν κατά 50% για την ανάδειξη της ενδεκάδας του πρωταθλήματος ενώ οι ψήφοι των αναγνωστών του ThrakiSportS θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα κατά το υπόλοιπο 50%. Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ψηφοφορίας το ThrakiSportS θα παρουσιάσει την κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, ενώ αυτόματα, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες ψήφους, θα εκλεγεί και ο MVP του πρωταθλήματος. Ανάλογη διαδικασία θα γίνει στην ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και στην ΕΠΣ Θράκης.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία…

https://gianniskart.polldaddy.com/s/%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%A0%CE%A3-%CE%88%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD-2017-2018