Volley League: Έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ των Κουμεντάκη, Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός των Ανδρέαδη, Δαρίδη που βρίσκεται κοντά στον τίτλο

 

Οι «ερυθρόλευκοι» των Ανδρεάδη, Δαρίδη και Τσέλιου … πάτησαν με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ του Κουμεντακη μέσα στο «σπίτι» του και θέλουν άλλη μία νίκη για να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδας στο βόλεϊ μετά από 4 χρόνια.

Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (9/5, 19.00) στο «Μελίνα Μερκούρη» και αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τον τίτλο, θα πρέπει να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα στα περισσότερα σημεία του ματς, πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 19-25, το δεύτερο εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αλλά τελικά το πήραν και αυτό με 23-25, «σφραγίζοντας» χωρίς πολλά πολλά τη νίκη με το 21-25 στο τρίτο.

Από τον ΠΑΟΚ ο Ραφα Κουμεντάκης ήταν ο πρωτος σκόρερ με 14 πόντους και 11/22 επιθέσεις, 1 άσσο και 2 μπλοκ, ενώ ο εβρίτης λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είχε 47% υποδοχή, ενω ελαχιστα αγωνίστηκε ο ο πρωην κεντρικός του Εθνικού Κάσσανδρος Στίγγας. Από τον Ολυμπιακό των καλών Οϊβάνεν, Αλεξίεφ Ραούβερντινκ, ο Ανδρεας Ανδρεαδης που πάει για την κατάκτηση ακόμα ενός τίτλου ειχε 3 πόντους με 3/4 επιθέσεις, ο Δαρίδης αγωνλιστηκε για λίγο ενω εκτός αποστολής ήταν ο Τσέλιος.