Οι σημερινοί αγώνες των τριών ομάδων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Το παιχνίδι παραμονής για την Β’ εθνική ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και το Ανατόλια κυριαρχεί στη μπασκετική επικαιρότητα της Θράκης, αφού οι ομάδες της Κομοτηνής εμειναν εκτός στόχων νωρίς στην Γ’ εθνική, όπως και οι γυναίκες της Ασπίδας που τελικά αυτήν την εβδομάδα έμαθαν πως υποβιβάστηκαν οριστικά.

Συγκεκριμένα το γυναικείο τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης περίμενε άνοδο της Πυλαίας στο μαπαρζ της δεύτερης και το θαύμα παραμονής στην Α1 γυναικών του Παναθλητικού, κάτι που δεν συνέβη οπο΄τε η ομάδα μετά από 2 χρόνια επιστρέφει στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στους άνδρες, ένα πολύ σημαντικό παιχνιδι αν και με απουσίες με αντίπαλο το Ανατόλια στην Θεσσαλονίκη δίνει η Ασπίδα Ξάνθης για την 28η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Ανδρών στο Βορρά.
Η Ασπίδα θέλει δυο νίκες στα επόμενα τρια παιχνίδια εαν θέλει να έχει πιθανότητες παραμονής, ωστόσο απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας με 6 σερί νίκες οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής: ΑΟ Αγρινίου-ΚΣ Γέφυρας 78-61 (Σαββατο), Ανατόλια-Ασπίς Ξάνθης, ΓΑΣ Χαλκηδόνας-Χαρίλαος Τρικούπης, ΓΣ Φαρσάλων-Ευρώπη Πευκοχωρίου 87, Ίκαροι Σερρών-ΓΣ Ελίμειας, Ερμής Λαγκαδά-ΓΣ Τιτάνες Παλαμά, Μαχητές Δόξας Πεύκων-Καβάλα

Τέλος, στις 6 το απόγευμα για τη Γ’ Εθνική Ανδρών έχουμε τους αγώνες της 24ης αγωνιστικής με τον αδιάφορο βαθμολογικα ΓΑΣ να εχει δύσκολη αποστολη στον Μαντουλίδη που μαχεται για την παραμονή, ενώ η υποβιβασμένη ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται την αδιαφορη επίσης Καλαμαριά για το πρωταθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής: Μαντουλίδης-ΓΑΣ Κομοτηνή, ΑΕ Κομοτηνής-Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΟ Πολύγυρου-Κένταυρος Καλλικράτειας, Αστέρας Σίνδου-ΧΑΝΘ, Μακεδονικός-ΠΣ Ευκαρπίας, Ελευθερούπολη-ΜΕΝΤ, Αίας Ευόσμου-Ορφέας Ν. Σκοπού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως κάθε Κυριακή από τις 16:30 το απόγευμα θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS για τα παιχνιδια Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 3 ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ