Την Κυριακή 13 Μαΐου ο 3ος Αγώνας Δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου

 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Διδυμοτείχου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2018», φιλοξενεί τον “Αγώνα Δρόμου Κάστρου Διδυμοτείχου”, με συνδιοργάνωση του Ευγενίδειου Πολιτιστικού Κέντρου και της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. και θα περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ., 5 χλμ., 900 μ. παιδιών και 400 μ. παιδιών ΑμεΑ.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ-ΗΛΙΚΙΕΣ: 10 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου» (από 19 ετών), 5 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου» (από 13 ετών), 900 μέτρα «Παιδικός» (ηλικίες 9 με 12 ετών), 400 μέτρα «Παιδικός Ειδικού Σχολείου».

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ, στις Λέσχες Αξιωματικών Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://agoneskastrou.mycoach.gr/

Για την εγγραφή απαιτείται η συμπλήρωση της σχετικής έντυπης ή ηλεκτρονικής αίτησης, που μπορείτε να προμηθευθείτε και να καταθέσετε καθημερινά από τις 28 Απριλίου 2018. Έως την Πέμπτη 10 Μαΐου όσοι πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους παράλληλα με τον αριθμό που θα λάβουν.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
• 17:00 – 10 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου» (από 19 ετών)
• 17:15 – 400 μέτρα «Παιδικός Αμεα»
• 17:20 – 900 μέτρα «Παιδικός» (παιδιά Δ-Ε-ΣΤ τάξεων Δημοτικού)
• 18:00 – 5 χιλιόμετρα «Γύρος του Κάστρου» (από A΄γυμνασίου)

10ΧΛΜ-ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
5ΧΛΜ-ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΜΕΑ-ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΔΗΜ.ΣΤΑΔΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έχουν οι αθλητές – τριες του ΣΕΓΑΣ, βετεράνοι αθλητές, ανεξάρτητοι αθλητές – τριες, αλλά και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

ΗΛΙΚΙΕΣ
• 10ΧΛΜ- Οι γεννηθέντες το έτος 1999 και μεγαλύτεροι
• 5ΧΛΜ- Οι γεννηθέντες το έτος 2005 και μεγαλύτεροι
• Παιδικός- Για παιδιά Γ΄ τάξης και μικρότερα μπορούν να συμμετέχουν μόνο εφόσον συνοδεύονται από τον γονέα κατά τη διάρκεια του αγώνα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Εγγραφές θα πραγματοποιούνται τις καθημερινές, από 23 Απριλίου στο ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ, στη Λέσχη Αξιωματικών Διδυμοτείχου & Ορεστιάδας και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://agoneskastrou.mycoach.gr/
–Στο «Ευγενίδειο» Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Διδυμοτείχου (08:00 έως 13:00).
–Στις Λέσχες Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας (9:00 έως 13:00) Περιορισμένος αριθμός εγγραφών μπορεί να γίνει και μέχρι μία ώρα πριν από την έναρξη των Αγώνων, από τη Γραμματεία στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου. Για τη συμμετοχή αθλητών κάτω των 18 ετών απαιτείται η συγκατάθεση του γονέα-κηδεμόνα και η υπογραφή της αίτησης-δήλωσης μόνο απ’ αυτόν.
Τηλέφωνα για Πληροφορίες: 2553351356, 2553046171 & 2553046108

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Όλοι οι συμμετέχοντες που θα δηλώσουν το email τους στην έντυπη ή ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, θα λάβουν ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής τους.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΦΑΚΕΛΟΥ

Η παραλαβή των αριθμών από τους αθλητές-κάτοικοι Διδυμοτείχου θα γίνεται από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου το Σάββατο 12 Μαΐου από τις 17:30 έως 20:00 ενώ οι αθλητές εκτός Διδ/χου, την Κυριακή 13 Μαΐου, 60’ πριν την έναρξη των αγώνων, από τη Γραμματεία του Δημοτικού Σταδίου Διδυμοτείχου.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στους Αγώνες είναι Δωρεάν

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Για να συμμετάσχει κάποιος στους Αγώνες 5 χλμ και 10 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, ενώ ο Αγώνας Παιδιών απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9-13 ετών (μαθητές Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού).
Όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν στον αγώνα με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα συμμετέχοντα, αφού όλοι θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες των 5 και 10χλμ, θα δοθούν μετάλλια νικητών, ενώ στον πρώτο/η των 5 και 10χλμ θα δοθεί κύπελλο.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

 width=