Super League: Με τον Γιώργο Ξενιτίδη στην αποστολή και με το 57 στην πλάτη η αποστολή του “αποδεκατισμένου” Ολυμπιακού στα Γιάννενα

Σημαντική στιγμή για τον διεθνή ξανθιωτη μεσο του Ολυμπιακού Γιώργο Ξενιτίδη αποτελεί η παρουσία του στην αποστολή της ομάδα στα Γιαννενα στο φιναλε της σεζόν με τον τοπικό ΠΑΣ.

Ο γεννημένος στις 4/9/1999 Ξενιτίδης είναι στον Ολυμπιακό από το 2013, έχοντας κερδίσει και τα τρία Πρωταθλήματα Super League, το 2014 με την Κ15, το 2015 με την Κ17 και το 2017 με την Κ20 και μαζί με άλλα παιδια της ακαδημίας βρίσκεται στην 19αδα του υπηρεσιακού προπονητή Χρήστου Κόντη. Στην αποστολή της «πρώτης» ομάδας πλην του Ξενιτιδη από τα Κ20, θα είναι ο τερματοφύλακας Γιάννης Αγγελόπουλος, ο αμυντικός Στάθης Λάμπρου και οι επιθετικοί Θάνος Κωστανάσιος και Γιάννης Βάρκας.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σίλβιο Προτό, Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος είναι τραυματίας, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Αλεξί Ρομαό (είναι τιμωρημένος), ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο Φελίπε Πάρντο. Επίσης, εκτός έμειναν οι Οτζίτζα Οφόε και Σεμπά, οι οποίοι είναι εδώ και καιρό εκτός ομάδας, ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, καθώς και ο Κέβιν Μιραλάς, με τον Βέλγο να επιστρέφει στην Αγγλία και στην Έβερτον, αφού τελείωσε ο δανεισμός τους με τους «ερυθρόλευκους» και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Σίλβα, Χατζισαφί, Ένγκελς, Νικολάου, Λάμπρου, Σισέ, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Ξενιτίδης, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Βέργος, Βάρκας, Κωστανάσιος.