Δημοσίευμα ταράζει τα νερά: «Το μοιραίο λάθος Χιμένεθ που φέρνει ως αντικαταστάτη του στην ΑΕΚ τον… Ουζουνίδη»

 

Στην ΑΕΚ ζουν στο νέκταρ της κατάκτησης του τίτλου και της φιέστας για την κατάκτησή του μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης κουνάει μαντίλι και ένα δημοσίευμα που αφορά το μέλλον του Αλεξανδρουπολίτη κόουτς ήρθε να ταράξει να νερά και στις δυο ομάδες.

Προέρχεται από το Sportsdog, το υπογράφει ο Γιώργος Θεοδωράκης και σύμφωνα με αυτό, ο Ουζουνίδης αποτελεί την εναλλακτική λύση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον πάγκο της Ένωσης στην περίπτωση που δεν τα βρει με τον Μανόλο Χιμένεθ, κάτι που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν είναι απίθανο.

Βέβαια, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει τόσο χαοτική διαφορά ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χιμένεθ, αλλά από την στιγμή που υπάρχει τέτοιο δημοσίευμα και αφορά τον Εβρίτη προπονητή, το καταγράφουμε. Αναλυτικά, το σχετικό άρθρο έχει ως εξής:

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το έργο του Μανόλο Χιμένεθ και έχουν αποφασίσει να πορευθούν με τον Ισπανό τεχνικό και την επόμενη σεζόν, χωρίς, πάντως, ακόμα να έχουν συμφωνήσει μαζί του για το νέο συμβόλαιο.
 
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και ανοιχτές συζητήσεις, ενδεχομένως η τελική κουβέντα να γίνει μετά τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν ισχύει αυτό που έχει κυκλοφορήσει ότι η διαφορά που τους χωρίζει αγγίζει τις 200.000 ευρώ.
 
Το ποσό αυτό θεωρείται… εξωπραγματικό και σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο μεγάλο το χάσμα που χωρίζει τις απαιτήσεις του Μανόλο Χιμένεθ με τις προθέσεις της κιτρινόμαυρης διοίκησης.
 
Στην πραγματικότητα, ο Ισπανός τεχνικός, μαζί με το επιτελείο του, αμείβονται με 600.000 ευρώ το χρόνο. Ενόψει της νέας σεζόν, λοιπόν, έχει ζητήσει το ίδιο ποσό να το λάβει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να πληρωθούν με έξτρα χρήματα, προφανώς σαν μία επιβράβευση για την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας.
 
Από τη μεριά της η διοίκηση δε σκοπεύει να προσφέρει στον Μανόλο Χινένεθ συμβόλαιο με το νούμερο «6» μπροστά, ενώ εκτιμάται ότι οποιαδήποτε πρόταση του γίνει τελικά και θα κυμαίνεται από τις 500.000 ευρώ και πάνω θα τον ικανοποιήσει.
 
Όπως λέγεται, άλλωστε, ο τεχνικός της ΑΕΚ δε σκοπεύει ούτε να παζαρέψει ούτε να «κοντράρει» τον Δημήτρη Μελισσανίδη στις τελικές διαπραγματεύσεις. Τον έχουν συμβουλέψει, μάλιστα, να δεχθεί την πρόταση του Τίγρη, που έτσι κι αλλιώς θα είναι ανεβασμένη, και να μην προβάλει αντίσταση, καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια μπορεί να είναι η αντίδραση του απρόβλεπτου αφεντικού της Ένωσης.
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, αν και εφόσον δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, κάτι που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όπως σας προαναφέραμε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμη εναλλακτική για τον πάγκο της ΑΕΚ που ακούει στο όνομα… Μαρίνος Ουζουνίδης.