To ThrakiSportS σας χαρίζει το official programme του Basketball Champions League μαζί με το αυθεντικό dvd της ταινίας 1968!!!

 

Η ΑΕΚ νίκησε την Μούρθια και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φάιναλ φορ του Basketball Champions League και το ThrakiSportS που δίνει το παρών και σε αυτήν την διοργάνωση εξασφάλισε για έναν αναγνώστη το media kit που δίνεται στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και όπως γίνεται αντιληπτό αποκτά ιδιαίτερη αξία για τους φίλους της Ένωσης και γενικά του μπάσκετ.

Αυτό περιλαμβάνει το 16σέλιδο επίσημο πρόγραμμα της διοργάνωσης που έχει εκδοθεί από την FIBA στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και κατά βάση περιλαμβάνει τα ρόστερ των τεσσάρων ομάδων αλλά και το 32σέλιδο official match programme που έχει εκδώσει η ΚΑΕ ΑΕΚ και περιλαμβάνει πλούσιο αφιέρωμα στην φετινή πορεία αλλά και την συνολική μπασκετική ιστορία της Ένωσης.

Επιπλέον όμως, η έκπληξη είναι το επίσημο dvd της ταινίας 1968 του Τάσου Μπουλμέτη που είναι αφιερωμένη στο έπος της συμπλήρωσης μισού αιώνα από τον θρίαμβο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης ακριβώς πριν 50 χρόνια, τότε που η ΑΕΚ έγινε η πρώτη διαχρονικά ελληνική ομάδα σε οποιοδήποτε άθλημα που έγινε «Βασίλισσα της Ευρώπης». Ακόμα η ταινία παίζεται στους κινηματογράφους αλλά υπάρχει και το επίσημο dvd.

Για να το αποκτήσετε μαζί με τα προγράμματα της διοργάνωσης απλά κάντε τρεις απλές κινήσεις:

1. Κάντε like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook (αν δεν έχετε κάνει)

2. Κάντε like ή share στην συγκεκριμένη ανάρτηση με τον διαγωνισμό για το Final Four του Champions League

3. Προβλέψτε τον νικητή και το ακριβές σκορ στον τελικό της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Μονακό (αφήνοντας σχόλιο κάτω από την ανάρτηση στο facebook ή στέλνοντας μήνυμα στο inbox με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE BASKETBALL”).

Νικητής αναδεικνύεται όποιος πετύχει τον νικητή και την ακριβή διαφορά πόντων μεταξύ των δύο φιναλίστ. Σε περίπτωση που δεν το καταφέρει κανείς, νικητής αναδεικνύεται όποιος βρει τον νικητή και προσεγγίσει την διαφορά. Σε περίπτωση που υπάρχουν δύο ή περισσότεροι αναγνώστες που έχουν βρει την ακριβή διαφορά πόντων ή την έχουν προσεγγίσει, νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που έχει πετύχει ή προσεγγίσει τους πόντους που θα σημειώσει η ΑΕΚ στον τελικό. Αν και πάλι υπάρχει ισοψηφία, κερδίζει εκείνος που έχει στείλει νωρίτερα την συμμετοχή του στον διαγωνισμό με την πρόβλεψή του. Για αυτό σπεύσατε! Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι το τζάμπολ του μεγάλου τελικού, δηλαδή στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 6 Μαΐου…