Super League: Ιταλικές “σειρήνες” για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

 

Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων φαίνεται πως έχει μπει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο Έλληνας και πρωην γκολκίπερ του Πανθρακικό με τον οποίο εκανε ντεμπουτο στην μεγαλη κατηγορία, έχει εντυπωσιάσει τρεις ιταλικές ομάδες που βρέθηκαν την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Οι δύο από αυτές, όπως είναι ήδη γνωστό, ήταν οι Ουντινέζε και Σαμπντόρια. Ωστόσο στο ντέρμπι της Κυριακής, βρέθηκε στο γήπεδο ακόμα ένας άνθρωπος απο μια άλλη ιταλική ομάδα. Πρόκειται για σκάουτερ της Νάπολι, ο οποίος βρέθηκε στην χώρα μας για να παρακολουθήσει τον Έλληνα γκολκίπερ. Μάλιστα, έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα είδε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε και με τους άλλους δύο συμπατριώτες του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι “Παρτενοπέι” παρακολούθησαν από κοντά τον Πασχαλάκη. Η προηγούμενη ήταν στο περιβόητο ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ όπου επίσης είχαν μείνει ικανοποιημένοι.

Η τρίτη επίσκεψη της Νάπολι στη χώρα μας για τον 28χρονο γκολκίπερ δεν θα αργήσει να έρθει. Συγκεκριμένα, ήδη οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ενημερώσει τον ΠΑΟΚ πως έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να δουν από κοντά τον τελικό του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, αναμένεται να είναι και οι άνθρωποι των Ουντινέζε, Σαμπντόρια που επίσης τσεκάρουν τον Πασχαλάκη.