Στον Άρη θυμήθηκαν τα “γαλλικά” του … διπολικού Λουτσέσκου στην Τούμπα εναντίον του ΠΑΟΚ

 

Σε ανακοίνωσή του ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του Άρη, ο Super3 αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα και θυμήθηκε την γνωστή συνέντευξη τύπου τον Σεπτεμβριο του 2016 στην Τούμπα ως προπονητής της Ξάνθης ξεστόμησε το περιβόητο … σιχαμένη κατάσταση.

Συγκεκριμενα προφανώς για να πικαρους τους φίλουςτου ΠΑΟΚ θυμισαν τα λεγόμενα του νυν προπονητη τους για … γ@@@μενη κατάσταση, που συνέβη μετά το περσινό παιχνίδι» (σημειωτέον ότι ο μεταφραστής της Ξάνθης μετέτρεψε για ευνόητους λόγους το «fucking situation» σε… «σιχαμένη κατάσταση»).

Ένα μερος της συνεντευξης του super3.

Υ.Γ1 Συνέντευξη τύπου του Λουτσεσκου στην τουμπα σαν προπονητής της Ξάνθης (25-9-2016) για παοκ…
‘’ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ’’
Σήμερα Μάιος του 2018 ο αγνός αδικημένος.
Διάγνωση : Διπολική διαταραχή.
Θεραπεία: 500 ευρώ κάθε 8 ώρες συνταγογράφησε ο οργανισμός τις καινούργιας του ομάδας και έγινε ο αγνός αδικημένος.

Όσο για την τηλεοπτική στέγη του ΑΡΗ ο ιδιοκτήτης του € ανακάλυψε και άλλη ομάδα στην πόλη;;; Η παραδέχεται ότι ο ΑΡΗΣ είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ρίχνει ένα σκασμό λεφτά η έχετε περίεργα βίτσια.
Έχετε περίεργα βίτσια να βλέπετε τα μπινελικια στα πανιά και στα συνθήματα και να τα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσα από το μπουρδελο σας. Εκτός εάν πιστεύετε ότι θα εξαγοράσετε συνειδησιακά τον ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.
Είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Για μας ήσασταν είστε και θα είστε μια σιχαμένη κατάσταση όπως είπε και στο παρελθόν ο προπονητής σας.
Για αυτό λοιπόν τα λεφτά σας άλλου. Ούτε αγιασμό από την πάρτη σας.
Αν πάντως το Βίτσιο σας είναι τόσο μεγάλο παντε σε καμία αφέντρα να σας το λύσει , σφίξει ;;; Εσείς ξέρετε.

Όσο για δηλώσεις του τύπου με στραβό στόμα θα κόψουμε και θα χωρίσουμε την Ελλάδα στα 2 έχει πολύ πλάκα να την αναπαράγουν σαν κάτι σοβαρό μεγαλοδημοσιογράφοι και σταθμοί της πόλης. Για να κόψεις κάτι στα 2 πρέπει ένα από τα 2 κομμάτια να σου ανήκει , εσείς το μόνο που διεκδικείτε και δεν σας ανήκει είναι 35 μέτρα της Εγνατίας οδού στο κέντρο της πόλης από τα περίπου 3 χιλιόμετρα που μετά από πολλές προσπάθειες , καλέσματα , επαναστατικά εμβατήρια , κάψιμο φύλλων πορείας είδαμε όλοι το τι τεράστιο σαματά δημιουργήσατε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here