Regions’ Cup: Επισπεύδεται κατά μία εβδομάδα ο ημιτελικός ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Ξάνθης και κατά δύο ο μεγάλος τελικός

 

Κατά μία εβδομάδα επισπεύδεται ο αγώνας της τρίτης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου του Regions’ Cup ανάμεσα σε ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης, που έχει και χαρακτήρα άτυπου ημιτελικού.

Όπως εξήγησε το ThrakiSportS, μετά τα αποτελέσματα των πρώτων δύο ημιτελικών και τη διαμορφωθείσα βαθμολογία, η ουσιαστικά οι δυο ομάδες του γεωγραφικού μας διαμερίσματος θα διεκδικήσουν στο μεταξύ τους παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό.

Με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται η Ξάνθη, ενώ η Θράκη μόνο με δική της νίκη. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου αλλά επισπεύδεται κατά μία εβδομάδα και θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης.

Επίσης ο τελικός, που αρχικά είχε προγραμματιστεί βάσει προκήρυξης στις 12 Μαΐου αλλά πήγε μετά την κλήρωση στις 26 του μηνός, την ίδια ημέρα που θα διεξαχθεί και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, τελικά επιστρέφει στην αρχική ημερομηνία και θα γίνει το Σάββατο 12 Μαΐου, την ημέρα και του μεγάλου τελικού της Κυπελλου Ελλάδος δηλαδή.

Ο λόγος είναι ότι η ΟΥΕΦΑ ζήτησε να έχει δηλωθεί από την ΕΠΟ η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον θεσμό μέχρι τις 15 Μαΐου, καθώς προγραμματίζεται για τις αρχές Ιουνίου η διεξαγωγή της πρώτης προκριματικής φάσης όπου θα μετάσχει και η νικήτρια ομάδα της Ελλάδος.