ΕΠΣ Ξάνθης: Οι επώνυμες «παρουσίες» που είδαν από την κερκίδα τη νίκη της ομάδας Regions στο γήπεδο του Οφρυνίου (+photos)

 

Αρκετές ήταν οι επώνυμες παρουσίες από την Ξάνθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Οφρυνίου της Καβάλας για το παιχνίδι της ομάδας Regions της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του Οφρυνίου εκπροσωπήθηκαν και οι δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής του Νομού της Ξάνθης από τους ιδιοκτήτες τους,  με τον Μπάμπη Χατζημεστή να εκπροσωπεί τον Ορφέα Ξάνθης και τους αδερφούς Ηλία και Γιάννη Κοτόπουλο τον Άρη Αβάτου.

Αρκετές, όμως ήταν και οι ομάδες που δια των προέδρων τους, άλλων μελών του Δ.Σ. τους ή ακόμα και ποδοσφαιριστών τους, έδωσαν το παρών στο γήπεδο. Μερικές από αυτές ήταν η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Απόλλων Ξάνθης, η ΑΕ Ξάνθης.

Φυσικά σύσσωμη έδωσε το «παρών» και η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης, για να παρακολουθήσει δια ζώσης τη πρεμιέρα της πρωταθλήτριας ομάδας Region’s προ διετίας, ενώ μαζί με τη διοίκηση στο γήπεδο βρέθηκε και ο γραμματέας της Ένωσης, Μπάμπης Κυρλίδης.

Τέλος «παρόντας» ήταν και ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΟΞ και φίλος του Άρη Αβάτου, Μάκης Τζάτζος. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κερκίδα του γηπέδου μέσα από το φακό της Ξάνθη-Σπορ: