Volley League: Το έγγραφο της ΕΣΑΠ που ματαίωσε το ΠΑΟ-Εθνικός και έστειλε τρεις μέρες νωρίτερα για διακοπές τους Αλεξανδρουπολίτες

 

Η χρονιά ολοκληρώθηκε ως γνωστόν για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με την ομάδα του Σάκη Μουστακίδη να σώζει στο τέλος την σεζόν και να εξασφαλίζει την παραμονή της στην Volley League για ακόμα μια σεζόν.

Βέβαια, επίσημη ανακοίνωση ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας σχετικά με την οριστική μη διεξαγωγή του τελευταίου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο το ThrakiSportS έγινε αποδέκτης του εγγράφου με το οποίο η ΕΣΑΠ ενημέρωσε όλους τους αρμοδίους και τα σωματεία (αλλά όχι και τα ΜΜΕ πλην της ΕΡΤ που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα) για την απόφαση της ματαίωσής του.

Όπως φαίνεται, το έγγραφο πέρα από τον πρόεδρο και τον γ.γ. της ΕΣΑΠ, υπογράφεται και από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Αντώνη Τελόπουλο, που είναι αντιπρόεδρος στον Ερασιτέχνη αλλά και το ΤΑΑ Εθνικός και προφανώς έχει παίξει στον ρόλο του σε αυτήν την ενέργεια που μπορεί να ξενίζει, ωστόσο την ίδια στιγμή γλιτώνει τον σύλλογο του Έβρου από τα περιττά έξοδα ενός ακόμα ταξιδιού στην Αθήνα.