Τέλος εποχής στην ΕΠΣ Έβρου! Δεν καταθέτει υποψηφιότητα και αποχωρεί από τα διοικητικά ο πρόεδρος Χρήστος Καραβασίλης

 

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση του Χρήστου Καραβασίλη μετά από 30 χρόνια παρουσίας στα διοικητικά της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου να αποχωρήσει συνολικά από τον χώρο, καθώς δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που ορίστηκαν για τις 30 Μαΐου.

Ο Καραβασίλης από το 1988 μετείχε στο ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου και από το 2006 ήταν πρόεδρος για τρεις τετραετίες. Έφτασε μάλιστα να εκλεγεί και στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και να αποτελέσει μέλος του προεδρείου της διοίκησης Γκιρτζίκη, από την νευραλγική θέση του ταμία.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο, η πλευρά του Χρήστου Καραβασίλη διαπίστωσε ότι δεν διαθέτει τα ερείσματα για να διεκδικήσει μια ακόμα θητεία. Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας στο τελευταίο ΔΣ Παντελής Χατζημαρινάκης αποφάσισε να αυτονομηθεί και ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

Τις τελευταίες ημέρες φέρεται να έγιναν κινήσεις να ηγηθεί άλλο πρόσωπο από την πλευρά της παράταξης του Χρήστου Καραβασίλη, όπως ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Θεόδωρος Μπίκος ή ο ταμίας της Βαγγέλης Χατζηχρήστος, ωστόσο και αυτές έπεσαν στο κενό.

Στο παρασκήνιο, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, τις εκλογές αυτές ελέγχει απόλυτα η πλευρά του ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι έχει κλειδώσει το χρίσμα στον Παντελή Χατζημαρινάκη, που δεν θα προχωρούσε άλλωστε σε τέτοια κίνηση αυτονόμησης αν δεν είχε ισχυρές πλάτες.

Κατόπιν αυτών ο Χρήστος Καραβασίλης μέσα στον Μάιο θα διανύσει τον τελευταίο του μήνα ως πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, όπως και ο ίδιος ανακοίνωσε στο ΔΣ της Δευτέρας, στο οποίο κλείδωσε και η ημερομηνία των εκλογών για τις 30 Μαΐου αλλά και ο τόπος, στο Διδυμότειχο.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει τελικά αντίπαλον δέος ή αν, όπως έχει εκτιμήσει εδώ και καιρό το ThrakiSportS, παρά τις τρεις τάσεις που παρουσιάστηκαν, τελικά εμφανιστεί μόνο ένα ψηφοδέλτιο στις κάλπες με επικεφαλής το Χατζημαρινάκη, τον μόνο που επισήμως έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.