Ο παίκτης που κατέκτησε πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Αθηνών και το πανηγύρισε σηκώνοντας την φανέλα του… Έβρου Σουφλίου

 

Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε στον Γ’ ΕΠΣ Αθηνών φορώντας την φανέλα του ΠΟ Ψυχικού ο πρωην αμυντικός του Έβρου Σουφλίου μέχρι το Γενάρη Κυριακος Πατέλης.

Ο 33χρονος αμυντικός επέστρεψε για μισή σεζόν στο Σουφλί και από τον Φεβρουάριο φόρεσε την φανέλα του ΠΟ Ψυχικού συμπαίκτης με τον πρωην μέσο του Παναθηναικου Σωτήρη Λεοντιου, κατακτώντας το πρωταθλημα. Στο παρελθον ο Πατέλης που ξεκίνησε από τον Έβρο Σουφλίου έχει αγωνιστεί στις ΠΑΕ Θράκης, Κηφισιά, Νικηφόρο και τα τελευταία χρονιά στον ΠΟ Ψυχικού όπου ήταν και αρχηγός της ομάδας.

Ο Πατέλης μετα την νικη ανόδου με 1-5 επί του Φοίνικα Καλλιθέας κατεκτησε το πρωταθλημα και πανηγυρισε κρατώντας την φανέλα του Εβρου Σουφλίου. Ο Έβρος Σουφλίου εξέδωσε ανακοίνωση : Συγχαρητήρια σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Κυριάκο Πατέλη για το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Β ΕΠΣΑ με την ομάδα του ΠΟ Ψυχικού. Μπορεί να έφυγε μακρυά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τον Ιανουάριο αλλά και πάλι δείχνει ότι δεν ξεχνά την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και προσέφερε τα μέγιστα στον φετινό πρώτο γύρο. Οι φωτογραφίες είναι προχθεσινές μετά την κατάκτηση του πρωταθληματος ενώ διακρίνουμε τον νυν συμπαίχτη του και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστη Σωτήρη Λεοντίου.