LIVE από το Οφρύνιο Καβάλας για το Regions’ Cup: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 2-3 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης για την 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της ημιτελικής φάσης του Regions’ Cup.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση για την αναμέτρηση ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης για την 2η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της ημιτελικής φάσης του Regions’ Cup.

Ωρα 16:05  Δύο εβδομάδες πριν για την πρώτη αγωνιστική η ΕΠΣ Μακεδονίας και η ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναδειχθεί από σήμερα η ομάδα που θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό ανεξαρτήτως του αποτελέσματος.

Ωρα 16:09  Η ΕΠΣ Ξάνθης υπενθυμίζεται ότι είναι η κάτοχος του τροπαίου πριν δυο χρόνια και είχε εκπροσωπήσει μάλιστα την Ελλάδα στο Σαν Μαρίνο. Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και φέτος.

Ωρα 16:13  Αυτή είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για την Ομάδα της Μεικτής Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης καθώς δεν χρειάστηκε λόγω τύχης στην κλήρωση να δώσει προκριματικό παιχνίδι πριν τους ομίλους.

Ώρα 16:15 Πάμε να δούμε και τους χορηγούς μας, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η σημερινή μετάδοση του αγώνα.

Ώρα 16:21  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 16:27  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:33 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 16:40 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:46 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:52 Για την ΕΠΣ Ξάνθης, ο Απόστολος Κουτρουλός επέλεξε να ξεκινήσουν οι: Ρούφος, Μπουνταγκίδης Α., Σαρηγιαννίδης Α., Ταχτσίδης, Γκιουνγκιόρ, Καραγκιόζης Γ., Μαυρόπουλος, Μπουνταγκίδης Γ., Σαρηγιαννίδης Π., Τουργαΐδης Σ., Κοτόπουλος.

Ώρα 17:00 Όλα έτοιμα για το πρώτο σφύριγμα του ρέφερι!

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση από τον διαιτητή!

9′ Υπενθυμίζεται ότι μετά από αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο αγώνας μεσοβδόμαδα άλλαξε έδρα και μεταφέρθηκε από το γήπεδο της Ελευθερούπολης, εδώ σε αυτό του Οφρυνίου.

14′ Μοιρασμένο παιχνίδι και κατοχή για τις δύο ομάδες έως τώρα, με τη Ξάνθη όμως να δείχνει κάποια καλύτερα στοιχεία στη κυκλοφορία της μπάλας.

20′ Γκολ για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Μετά από αδράνεια στην άμυνα της ΕΠΣ Ξάνθης, αντίπαλος παίκτης κέρδισε τη μπάλα και με πλασέ έξω από την περιοχή έβαλε τους τυπικά γηπεδούχους σε θέση οδηγού. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 1-0!

25‘ Με τη συμπλήρωση του πρώτου 25λέπτου το 1-0 υπέρ της ΕΠΣ Μακεδονίας, διατηρείται, με την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης βέβαια να έχει κερδίσει αρκετά μέτρα και να κυνηγά την ισοφάριση.

29′ Καλή ευκαιρία για την ομάδα της Ξάνθης, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος δοκίμασε το πόδι του, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

33′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού, αφού λόγω τραυματισμού αποχωρεί από το ματς ο Αλί Γκιουνγκιόρ και δίνει τη θέση του, στον Χακή Τζαμπάζ.

39′ Νέα πολύ καλή ευκαιρία για τους Ξανθιώτες, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, και τη μπάλα να φεύγει για λίγο άουτ.

43′ Οι τυπικά γηπεδούχοι από την άλλη, έχουν κλειστεί πίσω για να κρατήσουν το προβάδισμά τους και αρκούνται στο να απειλούν μονάχα με κόντρα επιθέσεις.

45+1′ Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Οφρύνιο! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 1-0!

Ώρα 17:48  Χορηγός επίσης της μετάδοσης είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

Ώρα 17:51  Επίσης, αυτή η μετάδοση δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία των ζαχαροπλαστείων – cafe Fresh Co. Στα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης της Ξάνθης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα τους στο facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:54 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Sports Cafe «La Bombonera», όπου μπορείτε να απολαύσετε τους αγώνες όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων, αλλά και της Super League. Το «La Bombonera» θα το βρείτε στην Βασιλίσσης Σοφία 8, πάνω από την παλιά Πυξίδα. Ιδανικός τόπος απόψε για να δείτε το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, αλλά και κάθε μέρα, για καφέ ή ακόμα και φαγητό. Και προσοχή, κρατήσεις δεν γίνονται γιατί όπως λέει και το μότο του μαγαζιού, χίλιοι καλοί χωράνε. Λεπτομέρειες με ένα κλικ εδώ.

Ώρα 17:57 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:01 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 18:02 Όλα έτοιμα για τη σέντρα στο δεύτερο μέρος!

46′ Ξεκινάμε, πρώτο σφύριγμα του ρέφερι στην επανάληψη!

50′ Γκοοοοοοοοοολ για την ΕΠΣ Ξάνθης! Ισοφαρίζει για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού, ο Πάρης Κοτόπουλος και τη βάζει ξανά στο παιχνίδι της νίκης. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 1-1!

56′ Μετά το γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα της Ξάνθης έχει βγει ακόμα πιο ψηλά και κυνηγά πλέον παθιασμένα το γκολ της νίκης!!

61′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την ΕΠΣ Ξάνθης! Δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο οι Ξανθιώτες για να ολοκληρώσουν την ολική ανατροπή του σκορ, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Λάζαρο Μαυρόπουλο που είχε «προειδοποιήσει» προηγουμένως για τις «διαθέσεις» του. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 1-2!

66′ Παρά το γεγονός πως ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πλέον προηγείται, η ομάδα της Ξάνθης συνεχίζει το πρέσινγκ ψηλά.

71′ Γκολ για την ΕΠΣ Μακεδονίας… Ισοφαρίζουν, κόντρα στη ροή του αγώνα οι Θεσσαλονικείς. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 2-2!

76′ Παρά το γκολ που δέχθηκε η ΕΠΣ Ξάνθης, δεν δείχνει να το βάζει εύκολα κάτω και πιέζει για το γκολ της νίκης, απέναντι σε μια Μακεδονία που απειλεί μεν σε κάποιες φάσεις αλλά όχι ουσιαστικά την εστία του Γιάννη Ρούφου.

80′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη! Ξανά κεφάλι στο σκορ παίρνει η ομάδα του Τόλη Κουτρουλού με σκόρερ τον Βασίλη Λαζαρίδη που μπήκε πριν λίγο ως αλλαγή, και ελπίζει να το κρατήσει για να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της, στη φετινή διοργάνωση. ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 2-3!

85′ Λιγότερο από πέντε λεπτά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας και το 2-3 παραμένει για τους Θρακιώτες.

90+3′ Τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο του Οφρυνίου, με τεράστια νίκη της ΕΠΣ Ξάνθης!! Δεδομένα ομάδα της Θράκης στον τελικό και όλα θα εξαρτηθούν σε δυο εβδομάδες στην Αλεξανδρούπολη, στο ματς ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Θράκης. Τελικό αποτέλεσμα: ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Ξάνθης 2-3!

ΔΕΙΤΕ  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ