Regions’ Cup: Τεράστια νίκη με ανατροπή κόντρα στην ΕΠΣ Μακεδονίας στο Οφρύνιο για την Μεικτή Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα Region’s της ΕΠΣ Ξάνθης, κόντρα σε αυτήν της ΕΠΣ Μακεδονίας στο γήπεδο του Οφρυνίου της Καβάλας, αφού χρειάστηκε να αντρέψει το εις βάρος της σκορ και αφού ισοφαρίστηκε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα για να τα καταφέρει.

Χρυσοί σκόρερ για την ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού χρίστηκαν ο στράικερ του Άρη Αβάτου Πάρης Κοτόπουλος, ο μέσος του Ορφέα Ξάνθης Λάζαρος Μαυρόπουλος και μεσοεπιθετικός επίσης του Άρη Αβάτου, Βασίλης Λαζαρίδης. Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα της στην διοργάνωση, η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης πάει με το καλύτερο ηθικό στο επόμενο παιχνίδι, αυτό με την ΕΠΣ Θράκης και έχοντας στην ουσία τη πρόκριση στο τσεπάκι της.

Συγκεκριμένα, αν και η ομάδα της Ξάνθης βρέθηκε από σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Ράνγχια, κατάφερε στην επανάληψη γρήγορα να το ανατρέψει και να πάρει κεφάλι. Η ισοφάριση, αρχικά, ήρθε από τα πόδια του Πάρη Κοτόπουλου (φωτό Ξάνθη-Σπορ) στο 50′ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, για να ολοκληρωθεί η ανατροπή του σκορ στο δέκα λεπτά αργότερα με το γκολ του Λάζαρου Μαυρόπουλου που είχε απειλήσει και στο πρώτο μέρος με ένα ωραίο δυνατό σουτ του στο 29′.

Βέβαια οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν και πάλι κάπως τυχεροί και ισοφάρισαν στο 70′ με γκολ που πέτυχε στην ουσία με κόντρα ο Κυριακίδης, αλλά οι παίκτες του Τόλη Κουτρουλού πήραν και πάλι το προβάδισμα το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος για να πάρουν το πρώτο τους «χρυσό» τρίποντο για φέτος. Σκόρερ του νικητήριου γκολ, ο Βασίλης Λαζαρίδης, στο 81′ που με ωραίο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο.

Διαιτητής ο Τρακαλιάνης με βοηθούς τους Καμπούρη και Κρυωνά της  ΕΠΣ Σερρών

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός): Ρούφος, Αλ. Μπουτακίδης, Αλ. Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Αλί Ογλού (20’ Τσαμπάζ Χαλήλ), Μαυρόπουλος, Τουργαϊδης (64’ Γκέκας), Ι. Μπουτακίδης, Π. Σαρηγιαννίδης (46’ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης, Κοτόπουλος (74’ Κάτσης)

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καναράς): Ιβανούδης, Γκέρση, Κυριακίδης, Ξανθόπουλος, Αν. Τραχανάς, Ταραμάς (61’ Ασλανίδης), Ρ. Ντόκου (79’ Νιμβρόγλου), Ράνχα, Μανιός, Παραστατίδης (64’ Μαυρίδης), Παπακωνσταντίνου (46’ Δούκας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ