ΕΠΣ Έβρου: Ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 30ης Μαΐου ο Θεόδωρος Μπίκος

 

Με δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου και επί έξι χρόνια πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Θεόδωρος Μπίκος, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα και στις προηγούμενες εκλογές της ΕΠΟ, έκανε γνωστό προς τα σωματεία και τον φίλαθλο κόσμο του νομού ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 30ης Μαΐου.

Ο Θ. Μπίκος ουσιαστικά επιβεβαίωσε όσα αναφέρθηκαν από το ThrakiSportS στα προηγούμενα ρεπορτάζ και όλα τελικά δείχνουν ότι πάμε μόνο για ένα ψηφοδέλτιο, αυτό που θα σχηματίσει  ως επικεφαλής του ο νυν γενικός γραμματέας της Ένωσης Παντελής Χατζημαρινάκης.

Η δήλωση του κ. Μπίκου έχει ως εξής:

Μετά από 8 χρόνια ενεργής ενασχόλησης από διάφορες θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Έβρου, δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία του νομού μας για την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καραβασίλη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την ειλικρινή εμπιστοσύνη που μου δείξανε, καθώς επί 6 χρόνια διετέλεσα πρόεδρος σε μια δύσκολη Επιτροπή, όπως αυτή της Διαιτησίας. Από τις αποφάσεις της και τους ορισμούς των διαιτητών σε μεγάλο βαθμό διαμορφώνεται η καλή εικόνα ισονομίας της ΕΠΣ Έβρου προς τα σωματεία – μέλη της.

Επίσης ευχαριστώ τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας και όλους τους διαιτητές για την καλή συνεργασία.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας στην υπάλληλο της ΕΠΣ Έβρου και καλή φίλη μου κ. Τούλα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα Διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου που θα προκύψει από τις εκλογές.