Συμπλήρωσε δυο μήνες «παγωμένο» το προσωπικό μπλογκ του Νίκου Κούκλατζη για τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου, την ημέρα σύλληψης του γιου του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη από τους Τούρκους στις Καστανιές Έβρου, «πάγωσε» το προσωπικό blog του πατέρα Νίκου Κούκλατζη, που αφορά την αγαπημένη του ομάδα, τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Νίκος Κούκλατζης, που είναι ένας εκ των δύο συγγραφέων, μαζί με τον πρώην παίκτη και νυν προπονητή της ομάδας Χρήστο Χρηστούδη του βιβλίου με την 90χρονη ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας, δημιούργησε το blog  για την ομάδα  με τίτλο: orestisorestiadas.blogspot.gr. Όπως μάλιστα εξηγεί ο ίδιος στην πρώτη του σελίδα:  «ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. 

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ»

 

Μέχρι την 1η Μαρτίου, ενημέρωνε κανονικά το συγκεκριμένο blog με ειδήσεις που αφορούσαν τα παιχνίδια του Ορέστη στην Α΄κατηγορία ΕΠΣ Έβρου, την βαθμολογία και άλλες ειδήσεις. Άλλωστε και ο γιος του Δημήτρης, ο συλληφθείς λοχίας που παραμένει αιχμάλωτος των Τούρκων στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 2 μήνες, είναι φανατικός οπαδός του Ορέστη και της ΑΕΚ. Μάλιστα όταν δεν είχε υπηρεσία, παρακολουθούσε μαζί με τον πατέρα του τα παιχνίδια της ορεστιαδίτικης ομάδας.

«Την 1η Μαρτίου όμως, «πάγωσε» ο χρόνος και το προσωπικό blog του κ.Νίκου Κούκλατζη. Όπως «πάγωσε» και όλη η Ελλάδα, στην είδηση της σύλληψης από τους Τούρκους των δύο παλλικαριών μας, τα οποία δυστυχώς παραμένουν ακόμα φυλακισμένα και όλοι εκφράζουν φόβους πως αυτό θα συνεχιστεί για πολλούς μήνες ακόμα, λόγω της αδιαλλαξίας του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν», σχολιάζει το evros-news, που ανέδειξε την συμπλήρωση ακριβώς δύο μηνών από το «πάγωμα» του μπλογκ των φίλων του Ορέστη, όπως το είχε ονομάσει ο Νίκος Κούκλατζης.