Football League: Δυο παλιοί συμπαίκτες στον ΑΟΞ σκόρερς στη δεύτερη νίκη της Δόξας με Βασιλακάκη στον πάγκο

 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Δόξα Δράμας ντούμπλαρε τις νίκες της με τον Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο επικρατώντας του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1 για την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Η Δόξα Δράμας έφτασε πλέον τους 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η ομάδα της Λάρισας έμεινε στους 43 και στην 9η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Φανούρη Γουνδουλάκη να βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα μόλις στο 4’ του αγώνα. Στο 27’ οι «μαυραετοί» έκαναν το 2-0 με τον πρωην μεσο της Ξάνθης Παντελή Ριζογιάννη, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 55’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον πρωην επίσης της Ξάνθης Πλατωνα Καρακατσάνη σε 2-1, ωστόσο στο 89’ ο Κουσκουνάς έκανε το 3-1 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

Για τους γηπεδούχους πλην του Καρακατσανη που μπήκε στο ημίχρονο, δεν αγωνίστηκε ο Εβρίτης πρωην αμυντικός του Πανθρακικού, ΠΑΟΚ και ΑΕΔ Κώστας Γκιντίδης που ακόμα περιμένει το ντεμπούτο, ενω από την Δόξα πλην του Ριζογιαννη βασικος ήταν ο Μπαικαρα, ως αλλαγη ο Μαρκόπουλος, ενω δεν αγωνιστηκαν οι Λίτσκας, Σταματόπουλος, Κάσες και Σιώπης.

Ο κομοτηναίος τεχνικός των «μαυραετών» υπογράμμισε ότι οι παίκτες του πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να συνεχίσουν με την ίδια ένταση και ρυθμό μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε: «Ήταν μια σπουδαία νίκη κόντρα σε μία καλή ομάδα. Προηγηθήκαμε νωρίς στο σκορ και ο αντίπαλος μας πίεσε καταφέρνοντας να βάλει ένα γκολ που μας έφερε νευρικότητα. Ήμασταν και λίγο επιπόλαιοι στο παιχνίδι μας δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγάλει επιθέσεις, αλλά αντιδράσαμε και δεν δεχθήκαμε κάποιο άλλο γκολ. Απεναντίας με την ποιότητα που έχουμε, πετύχαμε ακόμα ένα τέρμα και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Έτσι θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει. Να ευχαριστήσουμε το κόσμο που ήρθε κοντά μας, όπως και τον Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία που μας παρείχε κι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του».