ΕΠΣ Ξάνθης: Οι 19 επίλεκτοι της Μεικτής Ομάδας Region’s για το ματς με την ΕΠΣ Μακεδονίας

 

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει η ομάδα Region’s της ΕΠΣ Ξάνθης πριν το πρώτο της παιχνίδι για φέτος με την ΕΠΣ Μακεδονίας, με τον προπονητή της ομάδα να καλεί για την τελευταία προπόνηση την τελική 19αδα για τη φετινή χρονιά.

Στην τελική 19αδα του Απόστολου Κουτρουλού για φέτος, συμμετέχουν συνολικά 13 παίκτες από τις ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και του Άρη Αβάτου, με τους 6 να είναι του Ορφέα και τους 7 του Αβάτου. Τέλος, από την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Ξάνθης, Ασπίδα, μετέχουν 2 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κατσής (Ασπίδα Ξάνθης), Τουργαΐδης Σ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Γκιουνγκιόρ (Νέστος Κύρνου), Σαρηγιαννίδης Α. (Ασπίδα Ξάνθης), Κωφίδης (Ηρακλής Ν. Ζυγού), Μουαρέμογλου (Εχίνος Σπορ), Ρούφος (Ορφέας Ξάνθης), Τζαμπάζ (Ορφέας Ξάνθης), Μπουνταγκίδης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Μαυρόπουλος (Ορφέας Ξάνθης), Καραγκιόζης Ι. (Ορφέας Ξάνθης), Χιντ (Ορφέας Ξάνθης), Κούτρας (Άρης Αβάτου), Μπουνταγκίδης Α. (Άρης Αβάτου), Σαρηγιαννίδης Π. (Άρης Αβάτου), Ταχτσίδης (Άρης Αβάτου), Λαζαρίδης (Άρης Αβάτου), Κοτόπουλος (Άρης Αβάτου), Γκέκας (Άρης Αβάτου).