Β’ Εθνική: Κόντρες μέσω διαδικτύου για το «σύστημα» των τελευταίων αγωνιστικών που προσπαθεί να ρίξει την Ασπίδα

 

Κόντρες μεσω διαδικτύου ξέσπασαν μετα τον αγώνα της Ασπίδας Ξανθης και του Αγρινίου με τον πρόεδρο της Χαλκηδόνας, που στις τελευταίες αγωνιστικές έχει μετατραπεί (και λόγω χρώματος στη φανέλα) σε… ΤΣΣΚΑ και νικά τον έναν αγώνα πίσω από τον άλλον, με αποτέλεσμα να είναι κοντά στην παραμονή της σε βάρος κατά βάση της Ασπίδας που είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, να παρεμβαίνει και αυτός στον διάλογο αυτό. 

Η Ασπίδα Ξάνθης η οποία νίκησε στην έδρα της το Αγρίνιο με 52-51 και πήρε ανάσα παραμονής, μέσω της επίσημης σελίδας της ανέφερε πως μάχεται κόντρα σε  όλο το σύστημα, ενώ ο πρόεδρος του Αγρινίου, Περικλής Γερμανός, προφανώς σε μια προσπάθεια να αποδείξει το αυτονόητο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κορυφαία μπασκετική ιστοσελίδα basketa.gr, έγραψε στην προσωπική του σελίδα πως είναι στο DNA της ομάδας του να παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Η καυστική ανακοίνωση της Ασπίδας έχει ως εξής:

«Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, κόντρα σε όλο το “συστημα” που παλεύει με αγωνία να μείνει η Ξάνθη εκτός Β’ Εθνικής Κατηγορίας
ΑΣΠΊΔΑ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΓΡΊΝΙΟ 52-51.
Εμείς σε πείσμα όλων θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας!».

Από την πλευρά του, ο Περικλής Γερμανός του Αγρινίου έγραψε:

«Η συνείδηση της ομάδας ΜΑΣ είναι καθαρή και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα Χρόνια. Αν κάποιοι θέλουν να μας πουνε οτι είμαστε ελέφαντες δεν θα τα καταφέρουν
Εμείς θα παλεύουμε ολα τα παιχνίδια γιατί αυτο είναι στο DNA μας….γκεγκε;;;;;».

Από την πλευρά του, όπως πάντα διαβάζουμε στο basketa, ο Κορνήλιος Τσαλώνης, ισχυρός άνδρας της Χαλκηδόνας, η οποία με τη νίκη της στο Στρατώνι δείχνει να παίρνει προβάδισμα σωτηρίας, ζήτησε από ηλεκτρονικό μέσο μια συγνώμη για τα γραφόμενα του, αναφέροντας:

«Ειναι πολύ κρίμα να μειώνεται την προσπάθεια μιας ομάδας και των αθλητών της . Σε μια ανακοίνωση προσβάλετε τρεις ομάδες χωρίς λόγο . Όταν κέρδισε η Ξάνθη μέσα στο Στρατωνι η μέσα στα Πεύκα βγήκε κανείς να πει πως οι νίκες ήταν περίεργες ;
Επίσης ήταν στο χέρι της Ασπίδας να μείνει στην κατηγορία μια ώρα νωρίτερα κερδίζοντας μας μέσα στην έδρα μας . Με την ήττα της μας έβαλαν ξανά στο παιχνίδι .
Το πρωτάθλημα της Β Εθνικής είχε πολλά περίεργα αποτελέσματα αλλά δεν ήταν κανένα θεωρώ στημένο πολύ απλά διότι είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών .
Περιμένουμε από τους υπεύθυνους του συγκεκριμένου site ένα συγνώμη γιατί μπορεί να παρασύρθηκαν .
Καλή συνέχεια σε όλους και ακόμη και να πέσουμε θα είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου έπαιξε σε ένα τόσο δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»