Προκρίθηκε στα μπαράζ και θα διεκδικήσει μέσα από νέους αγώνες την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ Κ20 η Εθνική Εφήβων των τριών Εβριτών

 

Μετά τη νίκη της Τουρκίας επί της Σλοβακίας, η Εθνική Εφήβων τερμάτισε δεύτερη στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ20 και θα διεκδικήσει στα μπαράζ την πρόκρισή της στο Ευρωβόλεϊ.

Οι 8 δεύτεροι (Ισπανία, Ισραήλ, Τσεχία, Λετονία, Πολωνία, Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα) θα χωριστούν σε 2 ομίλους των 4 ομάδων με νέα κλήρωση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό θα πάρει ο 1ος κάθε ομίλου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιουνίου – 1 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή της Εθνικής Εφήβων στη Σλοβακία μετείχαν τρεις Εβρίτες, ο εκ των αρχηγών της Δημήτρης Μούχλιας, ο Μάριος Γκιούρδας ως τιμ μάνατζες και ο Δημοσθένης Τούμπος, που είχε αναλάβει χρέη στατιστικολόγου.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Λακασάς δήλωσε τα εξής: «Όπως κάναμε καλή ανάλυση στον προκριματικό όμιλο στη Σλοβακία, έτσι θα κάνουμε και τώρα με τους αντιπάλους μας. Δουλέψαμε πολύ στις αναλύσεις και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Την Ισπανία και το Ισραήλ τους είχαμε αντιμετωπίσει πέρυσι στο Άργος ως παίδες. Θα είμαστε έτοιμοι και θα γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας μετά την κλήρωση που θα γίνει».

Απευθείας στο Ευρωβόλεϊ προκρίθηκαν ως πρώτοι των ομίλους τους η Ιταλία, η Ρωσία, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Τουρκία, η Λευκορωσία, όπως επίσης και οι διοργανωτές Ολλανδία, Βέλγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here