ΕΠΣ Θράκης: Κράτησε στην κορυφή το Κόσμιο ο Χατζητουλούσης μέσα στον Ίασμο

 

Ένα όμορφο, με σασπένς αλλά και επεισοδιακό παιχνλιδι παρακολούθησαν 100 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου της Ροδόπης στο “”Απόστολος Σουλιώτης” του Ιάσμου αναμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου για το φινάλε του πρωτου γυρου των πλέι οφ που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες, αποτελεσμα που βόλεψε την Ελπίδα Σαπών που νικώντας την Γρατινή έπιασε ξανά κορυφή μαζί με το Κόσμιο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ στο 11′ χάρη σε προβολή του Ντεμιρτσίδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του σεσιαλίστα Ρομπέρ. Ο Ιασμος που ηταν καλυτερος απειλησε στο 27′ με σουτ του Ρομπερ που πέρασε διπλα απο το δοκαρι του Δεληγιαννη με το Κοσμιο να εχει ενα καλο φαουλ του Ρουμπιε στο 34′. Ο Αντωνιάδης στο 36′ έπειτα από όμορφη σέντρα του Κλη από τα δεξιά, νικήθηκε από τον Δεληγιάννη που απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια σε κόρνερ, ενω ο ίδιος πάικτης στο 38′ μετά από πάσα του Φουρκάν εστειλε την μπαλα αουτ σε τετ α τετ με τον πορτιέρο του Κοσμίου. Στο 40 από καλοχτυπημένο φάουλ του Φώτη Ξενάκη ο Ζαγγούλο με καρφωτή κεφαλιά εστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Παπουτσίδη κανοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κατι ιδιαιτερο μεχρι το 75′ πλην της ελαφριας κατοχής του Μέγα που απείλησε με σουτ των Παπαρούνα και Φουρκάν, για να φτασουμε στο τριλεπτο 78′-81 που κρίθηκαν όλα. Συγκεκριμένα στο 78′ ο Βιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Δεληγιάννη πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ κανοντας το 2-1 και φερνοντας στην κορυφη την ομαδα του Ιασμου. Η χαρα του γκολ και της κορυφής κρατησε για λίγο αφού στο 81′ από σεντρα και παλι του Ξενακη ο Χατζητουλούσης με κεφαλιά έκανε το 2-2 μετά την άστοχη έξοδο του Παπουτσίδη.

Λίγο αργότερα ο διαιτητής Χαμαλίδης απεβαλε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στον Φουρκάν για εξύβριση με αποτέλεσμα να έχουμε μικρή διακοπή λόγω ότι υπήρξε αναβρασμός στην κερκίδα με κάποιους φίλους των γηπεδούχων να πετούν πλαστικά μπουκάλια. Το τελικο 2-2 αφησε ικανοποιημένους περισσότερο τους φιλοξενούμενους και φυσικα την Ελπίδα Σαπών που φιλοξενεί την επόμενη εβδομαδα τον ισόβαθμό της στην κορυφή ΠΑΟΚ (φώτο αρχείου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Σπυριάδης): Παπουτσίδης, Αμοιρόπουλος (71′ Χιλμη Χουσεΐν) , Βιόπουλος, Χουσεΐν Σιναν, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης (59′ Γιαννακιτσίδης), Φουρκάν, Κλής, Παπαρούνας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

ΚΟΣΜΙΟ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Λεβεντέλης, Τριάντος, Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Νάνος, Αραμπατζής (63′ Βοργιατζίδης), Ρουμπιές, Χατζητουλούσης (84′ Γαβριήλ), Ξενάκης (94′ Παπασπυρόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Ο THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ