ΕΣΠΕΘΡ: Πέρασε από την Αλεξανδρούπολη και κατέκτησε τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Γυναικών ο ΓΣ Δράμας

 

Η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Δράμας αναδείχθηκε το βράδυ της Κυριακής πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργάνωση η Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο ΓΣ Δράμας προσερχόταν στον άτυπο τελικό του πρωταθλήματος θέλοντας απλά να διαφυλάξει την διαφορά δύο πόντων που είχε. Τελικά αντιμετωπίζοντας τον δεύτερο της βαθμολογίας Φοίνικα στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά σε αρκετό κόσμο, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της και επικράτησε με 3-0 σετ.

Πλέον ο ΓΣ Δράμας ως πρωταθλητής της ΕΣΠΕΘΡ θα αγωνιστεί σε αγώνες μπαράζ με πρωταθλητές άλλων Ενώσεων διεκδικώντας την άνοδο στην Α2 Γυναικών, όπου αγωνίζονται η Νίκη Αλεξανδρούπολης και ο ΑΟ Νέας Βύσσας.

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής που επίσης φιλοξενήθηκε στο Μιχάλης Παρασκευόπουλος της Αλεξανδρούπολης δυο ώρες πριν από εκείνο του Φοίνικα με τον ΓΑΣ Δράμας, οι Αμαζόνες Μαΐστρου νίκησαν με 3-1 σετ την Αρτεμις Σερρών.

Έτσι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τις Αμαζόνες να καταλαμβάνουν την τρίτη θέση στα πλέι οφ και την ομάδα της Μακεδονίας να περιορίζεται στην τέταρτη.