ΕΠΣ Θράκης: Νέα γκέλα για τον Πανθρακικό και πρωταθλήτρια και επίσημα η Βιστωνίδα Κοπτερού που …. επιστρέφει στην Α’ Κατηγορία

 

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φιναλε ξεκαθαρισε ο πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης μετα την νέα ήττα του Πανθρακικού και την νέα νίκη της Βιστωνίδας Κοπτερού που στεφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Συγκεκριμένα το Κοπτερό μετα το εντυπωσιακό 0-6 επί της Φιλιας έχοντας ανετο τριποντο ανευ αγωνα και με την ΠΑΕ Ποντίων για την 29η αγωνιστική έχει 69 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός χανοντας και από το Ατσαλι Αρχοντικών με 2-0 για την 26η αγωνιστική έμεινε στους 57 και μη μπορωντας να καλυψει το -12 από την ομαδα του Οντερ εχοντας και το μειονεκτημα στην ισοβαθμία.

Πλέον το θεμα είναι εαν το Κοπτερό θα είναι την επόμενη σεζόν στην Α’Κατηγορία κατι που αρνηθηκε πέρυσι αλλά και προηγούμενα χρόνια.

Από την αλλη ο Πανθρακικός θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες αγωνιστικές για να σφραγησει και την μαθηματική του ανοδο, αφου βρισκεται στο +8 από τον Αετό, εχοντας να τον αντιμετωπίσει και στον Μίσχο.