ΕΠΣ Έβρου: Όλα ανοιχτά με την κάθοδο στις εκλογές του νυν προέδρου Χρήστου Καραβασίλη

 

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να προκηρυχθούν οι εκλογές στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, το παρασκήνιο για τις οποίες είναι αρκετά έντονο, όπως έχει αναφέρει σε αρκετά δημοσιεύματα το ThrakiSportS.

Ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά αφορά την στάση του νυν προέδρου Χρήστου Καραβασίλη, που από την δεκαετία του ’80 μετέχει σταθερά στο διοικητικό συμβούλιο και την τελευταία 12ετία είναι επικεφαλής της Ένωσης, φτάνοντας μάλιστα και στην θέση του ταμία στην ΕΠΟ.

Όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει, έχει πρόθεση να διεκδικήσει μια ακόμα θητεία αλλά αυτό θα το πράξει εφόσον διαπιστώσει ότι υπάρχει το έδαφος για να κερδίσει τις εκλογές. Αν θεωρήσει ότι τα σωματεία εξακολουθούν να τον στηρίζουν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, διαφορετικά μπορεί και να μην είναι καν υποψήφιος.

Από το περιβάλλον του διαρρέουν ότι ο ίδιος δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του απόφαση, καθώς επιχειρεί να σταθμίσει όλους τους παράγοντες. Γεγονός είναι πάντως ότι και ο ίδιος φέρεται το τελευταίο διάστημα να έχει έρθει κοντά με την πλευρά του ΠΑΟΚ, που παρασκηνιακά είναι προφανές ότι κινεί τα νήματα των εκλογών.

Ο Χρήστος Καραβασίλης θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες, μετά την προκήρυξη των εκλογών, τι τελικά θα πράξει και μέχρι τότε τα «στοιχήματα» για την τελική επιλογή του στα ποδοσφαιρικά στέκια του Έβρου δίνουν και παίρνουν. Πάντως οι άνθρωποί του διαψεύδουν ότι μέχρι στιγμής έχει δοθεί οποιοδήποτε χρίσμα σε οποιονδήποτε υποψήφιο και αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Θα πρέπει να θεωρείται ξεκάθαρο πάντως ότι εάν και εφόσον ο Χρήστος Καραβασίλης ανακοινώσει ότι θα κατεβάσει υποψηφιότητα στις εκλογές, αυτό θα σημαίνει ότι διαθέτει τα εχέγγυα ότι θα εκλεγεί ή ότι θα έχει την εκτίμηση ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό θα είναι να αποσυρθεί.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, καθώς μέσα στην εβδομάδα λογικά θα προκηρυχθούν οι εκλογές και αμέσως μετά από την προκήρυξή τους, πιθανότατα προς τα τέλη Μαΐου, θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται οι πραγματικές δυναμικές των τριών τάσεων που έχουν εμφανιστεί να  κινούν τα νήματα των εκλογών στην ΕΠΣ Έβρου.