Super League: Βρέθηκε ο αντι-Ζίβκοβιτς της Ξάνθης και είναι πάλι από την Παρτιζάν

 

Μπορεί τα σενάρια περί αποχώρησης του Ζίβκο Ζίβκοβις να διαψεύδονται κατηγορηματικά από όλες τις πλευρές, αλλά πρόσφατα ήρθε ένα ακόμα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο φαίνεται πως η Ξάνθη εξετάζει ήδη έναν υποψήφιο αντικαταστάτη του που είναι γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα.

Όσο κι αν διαψεύδονται τα σχετικά σενάρια, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι από την Ξάνθη, καθώς είνα εδώ και καιρό στη «βιτρίνα» του Χρήστου Πανόπουλου και ήρθε μάλλον ο καιρός να εξαργυρώσει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Ξάνθης τα τελευταία χρόνια.

Οι Θρακιώτες με δεδομένη την πώληση, του Σέρβου τερματοφύλακα βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ένας γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα, αλλά προέρχεται όπως και ο Ζίβκοβιτς, από την ομάδα της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο λόγος για τον 27χρονο, Φίλιπ Κλιάιτς που εκτός από το γεγονός πως ανήκει στην ίδια ομάδα που ήταν ο Ζίβκοβιτς πριν έρθει στη Ξάνθη, είναι επίσης Σέρβος στην καταγωγή. Και λέμε γνώριμος στα Ελληνικά γήπεδα, γιατί τη σεζόν που μας πέρασε, αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα του Πλατανιά (12 ματς – 26 γκολ παθητικό) και αναμένεται να επιστρέψει στη Παρτιζάν μετά τον υποβιβασμό του Πλατανιά.