Super League: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από σχεδόν ένα μήνα για τους Νέους του ΑΟΞ, με νίκη επί της ΑΕΛ

 

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες η ομάδα Νέων του ΑΟΞ, μετά από σχεδόν ένα μήνα, που επικράτησε στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων της αντίστοιχης ομάδας της Λάρισας με 3-1, αν και ενόψει της προετοιμασίας της Κ17 πήραν μέρος και αρκετοί παίκτες της εφηβικής ομάδας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Φάκη. Στο 26′ η ομάδα της Λάρισας του Ξανθιώτη Γιαννη Μουξιού έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, με τον Νούσιο να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Δέκα λεπτά μετά οι Θρακιώτες έκαναν δύο τα τέρματά τους με σκόρερ τον Γράβα.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Φάκης σκόραρε ξανά για το 3-0, κλειδώνοντας έτσι τη νίκη για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 72′ με αυτογκόλ.

Αυτή ήταν η 12η νίκη σε 28 παιχνίδια (3 ισοπαλίες-13 ήττες) που έχει παίξει φέτος η ομάδα της Ξάνθης, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς.

ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας, Λεωντσάκος, Τενεκές Δ., Θυμιάνης, Πασσαλής, Γκατζόγιας (50′ Γκασιμπαγιατζίδης), Γράβας, Φάκης, Τσιλιγγίρης (72′ Κοτόπουλος), Κακουλίδης (83′ Τσιτσεκίδης).

ΛΑΡΙΣΑ: Μπίντσης, Μασούρας, Χατζής, Βαφειάδης, Τάρτας, Κυρμιτζής (61′ Αλεξανδρίδης), Καραθάνος (54′ Κουτσούκης), Νούσιος, Μουξιός, Φωτόπουλος (54′ Πλατάνας), Μπιγκάνος.