ΕΠΣ Θράκης: Δίδυμο στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας! Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στο φινάλε του α’ γύρου σε πλέι οφ και πλέι άουτ

 

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της τελευταίας του α’ γύρου συνεχίστηκαν τα πλει οφ τίτλου και ανόδου και τα πλει αουτ παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου η μάχη στην κορυφή και στην ουρά αναμενεται συναρπαστική.

Στα ντέρμπι των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για τα πλει οφ, ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου μετα το ισοπαλο επεισοδιακο ματς με το πρωτοπόρο Κόσμιο εχασε την ευκαιρια να πιασει κορυφη την οποια μοιραζονται πλεον ο ΠΑΟΚ Κοσμίου και η Ελπίδα Σαπών που περασε και απο την Γρατινη και εχει ολα τα ντερμπι στην έδρα της.  Τέλος στο Σώστη στον αγώνα των ρυθμιστών του τίτλου η Δόξα Σώστη εμεινε ισοπαλη με τον Σπαρτακο στην ατυπη μαχη της αποφυγης της 6ης θεσης.

Για τα πλέι αουτ τη νικη της αγωνιστικής πέτυχε η Αναγεννηση Παγουρίων με 2-0 επί του ΠΑΟΚ Κομοτηνης, με τους γηπεδουχους να αποκτουν πλεονεκτημα απο την σωτηρία, ενω ο δικεφαλος πρεπει να παρει νικες στο β’ γυρο και να καλυψει το -4 απο την σωτηρια. Η Ξυλαγανη μετα την νικη στην Στρυμη με ανατροπή περιμενει την μαθηματική της σωτηρία, με τον Ορφεα Στρυμης να μπλεκει σε περιπέτειες, ενω στο γηπεδο της ΕΠΣ Θρακης, Μεσσουνη και Πολυανθος εμειναν ισοπαλοι και εμειναν ζωντανοι στην μαχη της παραμονής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΛΕΪ ΟΦ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Δόξα Γρατινής – Ελπίδα Σαπών 0-2

Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 0-0

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – ΠΑΟΚ Κοσμίου 2-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

1. Ελπίδα Σαπών 27 (13-4)
—————————–
2. ΠΑΟΚ Κοσμίου 27 (7-8)

3. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 25 (5-7)

4. Δόξα Γρατινής 22 (4-4)

5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 20 (3-8)

6. Δόξα Σώστη 16 (5-6)

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΟ Μεσσούνης – Κομψάτος Πολυάνθου 1-1

Αναγέννηση Παγουρίων – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 2-0

Ορφέας Στρύμης – Ορφέας Ξυλαγανής 1-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

7. Ορφέας Ξυλαγανής 21 (6-4)

8. Αναγέννηση Παγουρίων 15 (9-4)

9. Κομψάτος Πολυάνθου 12 (11-8)

———————
10. Ορφέας Στρύμης 12 (8-8)

11. ΑΟ Μεσούνης 9 (4-9)

12. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 8 (8-13)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ