Super League: Δυο αγώνες σε πέντε μέρες για τους νέους του ΑΟΞ! Το πρόγραμμα των αναπτυξιακών και οι διαιτητές

 

Με αγώνες για τα πρωταθλήματα Κ20 συνεχίζονται τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League με την Κ17 να ετοιμαζεται για το φαιναλ φορ και τους νέους να αγωνίζονται το Σαββατο και την προσεχη Τεταρτη.

Στο πρωτάθλημα Κ20 στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων η Κ20 του ΑΟΞ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 28 Απριλίου (16:00) στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων (γήπεδο 1) την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 15η θέση με 16 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Δρακίδης, Δανδανίδης και Καραγιάννης της ΕΠΣ Θράκης.

Την προσεχή Τετάρτη 2 Μαΐου και ώρα 11:00 έχει προγραμματιστεί και η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά. Διαιτητες του αγώνα θα είναι οι Τσοπουλίδης, Γκοντόλιας και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής: ΑΟΞ-Λάρισα, Αστέρας Τριπολης – Απόλλων Σμύρνης Λεβαδειακός – Ατρόμητος Κέρκυρα – AEK, Πλατανιάς – Πανιώνιος, Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και το μεγαλο ντερμπι που θα κρίνει τον τίτλο αναμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Κ20 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ