ΕΠΣ Ξάνθης: Η δεξίωση της διοίκησης της Ένωσης στους πρωταθλητές της Μεικτής Παίδων (+photos)

 

Τραπέζι παρέθεσε στην πρωταθλήτρια, Ελλάδος, Μεικτή Ομάδα Παίδων της η διοίκηση της ΕΠΣ Ξάνθης βραβεύοντας παίκτες και προπονητή με επαίνους και πλακέτες, θέλοντας με αυτό το τρόπο να τους ευχαριστήσουν για αυτή τη μεγάλη επιτυχία που έφεραν στη Θράκη.

Ξεχωριστή θέση είχαν φυσικά στις ομιλίες του Μπάμπη Κυρλίδη, αλλά και του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργου Πανίδη, όλα τα παιδιά και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Κουτρουλός, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν και τους γονείς των αθλητών για την σημαντική στήριξη και υπομονή που υπέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Η ΕΠΣ Ξάνθης, εκπροσωπήθηκε όπως αναμενόταν, από όλο το Δ.Σ. της, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ξάνθη-Σπορ, από όπου και η φωτογραφία (δείτε περισσότερε ΕΔΩ), παρόντες ήταν οι Αντώνης Κουτσουρλής, Σάκης Κατσαρός, Ισμέτογλου Χακάν, Χρύσανθος Ζουρνατζίδης και Γιάννης Πιστόλας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν σε όλους τους ποδοσφαιριστές αναμνηστικός έπαινος, ενώ ξεχωριστή ήταν η τιμή που έκαναν οι γονείς των πρωταθλητών με αναμνηστική πλακέτα στον προπονητή Απόστολο Κουτρουλό, και τέλος τα εύσημα δέχθηκε και ο… γουρλής επικεφαλής των αποστολών και μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Τριάντης.