ΕΠΣ Έβρου: Αποκρούει ο Παναγιώτης Λογαράς τις διαρροές ότι δεν θα κατέβει η νέα παράταξη στις εκλογές

Εντονότατο παραμένει το παρασκήνιο ενόψει των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου που αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει ποια ακριβώς ημερομηνία θα διεξαχθούν.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, έχουν εκδηλωθεί τρεις τάσεις και πρόθεση για τρία διαφορετικά ψηφοδέλτια, το ένα από την πλευρά του νυν προέδρου Χρήστου Καραβασίλη, το δεύτερο από την πλευρά του νυν γενικού γραμματέα που έχει αυτονομηθεί Παντελή Χατζημαρινάκη και ένα τρίτο που φέρεται να έχει στηθεί από ομάδα σωματείων και παραγόντων χωρίς παρελθοντική παρουσία στα διοικητικά της Ένωσης, που φέρεται να έχει συντονιστεί από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Ισαακίου.

Σε αυτήν την τελευταία προσπάθεια φέρεται να έχει συστρατευθεί και ο Παναγιώτης Λογαράς, όνομα με μεγάλο εκτόπισμα στον νομό Έβρου καθότι έχει υπάρξει παίκτης, προπονητής και είναι ο υπεύθυνος των ακαδημιών της Νίκης Απαλού που έχει αναδείξει παίκτες όπως τα αδέρφια Σιώπη. Ο Λογαράς μέχρι σήμερα είχε την ευθύνη της ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο από πέρυσι έχει γίνει γνωστό ότι έχει πλέον την ευθύνη και ακαδημίας του ΠΑΟΚ,  διαθέτει άριστη σχέση και ανοιχτή επικοινωνία με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο που κινεί παρασκηνιακά τα νήματα στις εκλογές του Έβρου από την πλευρά του δικεφάλου  και φαίνεται αποφασισμένος να εμπλακεί και στα διοικητικά της Ένωσης.

Με δήλωσή του πριν από λίγες ημέρες, ο Παναγιώτης Λογαράς προσπάθησε να προμοτάρει αυτήν την τρίτη παράταξη, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι δεν θα ευοδωθούν τα όνειρα εκείνων που νομίζουν ότι δεν θα κατεβάσει τελικά αυτή η τρίτη παράταξη ψηφοδέλτιο (καθώς αντικειμενικά τρία ψηφοδέλτια δεν μπορούν να στελεχωθούν όλα αφού το καθένα θέλει μαζί με υποψηφίους για ΔΣ, αναπληρωματικούς και εξελεγκτική επιτροπή από 18 άτομα άρα 18 σωματεία και τόσα επί του τρία δεν υπάρχουν πλέον στον Έβρο).

Ο Λογαράς δηλώνει ότι το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο με μια νέα και άφθαρτη ενδεκάδα παραγόντων και προαναγγέλλει σε λίγες ημέρες και την ανακοίνωση των ονομάτων. Η δήλωση του Παναγιώτη Λογαρά ενόψει των εκλογών έχει ως εξής:

«Το ποδόσφαιρο του Έβρου επιβάλλεται να αλλάξει επιτέλους και θα αλλάξει, γιατί μπαίνει σε μια προεκλογική περίοδο από τις 5-5 έως και στις 5-6-2018.

Εμείς οι εκπρόσωποι των σωματείων έχουμε το μαχαίρι και την πίτα ,ας την κόψουμε λοιπόν!

Εκτός εάν μερικά σωματεία δεν θέλουν γιατί έτσι τους βολεύει!!

Η καινούρια εντεκάδα στις εκλογές που ανακοινώθηκε ανεπίσημα σε κάποια σάϊτ στο διαδίκτυο ,θα κατέβει με (11) έντεκα καινούρια πρόσωπα που θέλουν την πραγματική αλλαγή στον Νομό μας(και ας το αμφισβητούν κάποιοι), σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και ονόματα.

Έχω να πω πολλά και θα τα πω δημοσίως. Μετά τις εκλογές ας είναι κάποιοι προετοιμασμένοι να απολογηθούν σε όλα τα σωματεία του νομού δημόσια επιτέλους και όχι στα καφενεία.

Ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, τουλάχιστον στο ερασιτεχνικό αθώο ποδόσφαιρο και να δώσουμε εμείς το παράδειγμα και στις μεγάλες κατηγορίες».