Super League: Δήλωση από Ζίβκοβιτς για τη «μεταγραφή» στον ΠΑΟΚ! Διαψεύδει ο δικέφαλος αλλά δεν πείθει

 

Σε διπλή διάψευση προχώρησαν Ζίβκοβιτς και ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δημοσιεύματα για κλεισμένη μεταγραφή του τερματοφύλακα της Ξάνθης και μάλιστα έναντι ποσού 600.000 ευρώ προς την ομάδα της Θράκης.

«Από τον Δικέφαλο όχι απλά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για ξεχωριστές υποθέσεις, αλλά διαμηνύεται με κάθε τρόπο ότι με τις μεταγραφές θα υπάρξει ενασχόληση μετά το τέλος της χρονιάς», επισημαίνει διαρροή.

Βέβαια, αυτό το «με κάθε τρόπο» παραμένει διαρροή και δεν έχει πάρει την μορφή κάποιας επίσημης ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ίδια διαρροή αναφέρει ότι «καμία συμφωνία δεν έχει γίνει και η μεταγραφική κουβέντα μετατίθεται για τις 13 Μαΐου, που θα αναλυθεί ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιάς».

Σε αντίστοιχη δήλωση προέβη όμως και ο ίδιος ο Ζίβκοβιτς μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του, της Σερβίας.

«Η πληροφορία που εμφανίστηκε στα ελληνικά ΜΜΕ είναι λανθασμένη. Είμαι παίκτης της Ξάνθης και έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Δεν γνωρίζω πως προέκυψε αυτή η πληροφορία…», ανέφερε ο Ζίβκοβιτς.

Παρά πάντως τις επίσημες ή ανεπίσημες διαψεύσεις, ο ίδιος ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έχει αποκαλύψει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν ότι είχαν υπάρξει επαφές με τον ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι εφόσον ο Σερβος αποτελεί διακαή πόθο του Λουτσέσκου, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα του χαλάσει χατήρι και θα πληρώσει όσα χρήματα ζητήσει ο Πανόπουλος για να τον φέρει στην Τούμπα. Και το ποσό των 600.000 ευρώ οπου διέρρευσε μια χαρά φαντάζει…