Πραγματικό κομψοτέχνημα το συλλεκτικό μετάλλιο του Via Egnatia Run με τη Νίκη της Σαμοθράκης

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη  στιγμή της διεξαγωγής του φετινού VIA EGNATIA RUN 2018 στον Έβρο, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 29/4/2018. Η προετοιμασία έχει μπει στην τελική ευθεία ενώ είναι ήδη έτοιμο το συλλεκτικό μετάλλιο του αγώνα, που είναι εντυπωσιακό.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτις. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, ανάγλυφο, μοναδικό μετάλλιο που εικονίζει τη Νίκη της Σαμοθράκης, πραγματικό κομψοτέχνημα.

Το συλλεκτικό μετάλλιο θα κερδίσουν όχι μόνο οι τρεις πρώτοι νικητές αλλά και όσοι τρέξουν και καταφέρουν να τερματίσουν την προσεχή Κυριακή 29/4/2018 στον ημιμαραθωνιο αγώνα, αλλά και στο λαϊκό και στον παιδικό και τον αγώνα των ΑμεΑ του φετινού 3ου VIA EGNATIA RUN.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη τύπου αναφορικά με τον 3ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου VIA EGNATIA RUN που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης 26 Απριλίου στο Νομαρχείο, στην Αλεξανδρούπολη.