Νέες καταγγελίες Κακουλίδη κατά Σκουτέρη για εμπλοκή ΠΑΟΚ, Σαββίδη, Κοντονή και μειονοτικών βουλευτών (+audio)

 

Συνέχεια στο θέμα της ΠΑΕ Ποντίων έδωσε ο Κυριάκος Θωμαΐδης φιλοξενώντας μετά την τηλεοπτική του επομπή και στην ραδιοφωνική στον Σπορ FM «Έφεση της Τρίτης» τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλη Κακουλίδη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Κακουλίδη, ο ίδιος ο δικαστής Σκουτέρης ανέφερε στον ίδιο και άλλους μάρτυρες κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ότι δέχεται πιέσεις από στελέχη του ΠΑΟΚ για να εκδώσει καταδικαστική απόφαση σε βάρος της ΠΑΕ Ποντίων.

Ο Κακουλίδης σημείωσε ότι αυτό συνέβη ώστε να στηρίξει ο «δικέφαλος του Βορρά» τον εκλεκτό του πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης, Μάνο Γαβριηλίδη, ο οποίος πάντα σύμφωνα με τον Κακουλίδη ήταν ο μόνος που είχε αντιδράσει στο μήνυμα στη φανέλα, επειδή εκλέγεται από τα μειονοτικά σωματεία της περιοχής.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων εξέφρασε την άποψη ότι ο Ιβάν Σαββίδης που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο θέμα της ποντιακής γενοκτονίας καθότι πόντιος και ο ίδιος, δεν είχε ιδέα για τη συγκεκριμένη κίνηση στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η προσπάθεια εμπλοκής στην υπόθεση έγινε με δική τους πρωτοβουλία.

Στον ραδιοφωνικό αέρα ο κ. Κακουλίδης πρόσθεσε ότι πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα Σκουτέρη για την υπόθεση της ΠΑΕ Ποντίων υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από το γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, τον οποίο είχαν επισκεφθεί επί τούτου οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και η δικαστική συντάκτρια Μαίρη Μπενέα που μετέφερε τις πληροφορίες της ότι μετά από αυτές τις καταγγελίες η αεροπαγίτης που διεξάγει πειθαρχική έρευνα σε βάρος του κυρίου Σκουτέρη προτίθεται να καλέσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ποντίων για να καταθέσει ως μάρτυρας.