Football League: Ιδανικο ντεμπούτο Βασιλακάκη με την Δόξα παρά το γκολ του Χασομέρη! Ένταση με Καλαϊτζίδη στο φινάλε (+photos)

 

Δέκατο τρίτο και… γρουσούζικο για τον Απόλλωνα Πόντου στη Δράμα, καθώς οι «μαυραετοί» τους σταμάτησαν (μετά από δώδεκα συνεχόμενα ματς χωρίς να χάσει) και τους υποχρέωσαν σε ήττα μετά από 2 μήνες… στο ντεμπούτο επιστροφή του Κωστα Βασιλακακη στον πάγκο της Δόξας Δραμας που πήρε την θέση του Νικου Κωστενογλου. 

Η Δόξα Δράμας, που ξεκινησε με τους Σιωπη, Μπαικαρα, Πεταυράκη, Ριζογιάννη βασικούς και τον Μαρκόπουλο ως αλλαγή (δεν αγωνιστηκαν οι Λιτσκας, Κασες, Σταματόπουλος) άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Γκότοβο στο 10′, με την Καλαμαρια να ισοφαριζει με τον Χασομέρη με μακρινο σουτ  στο 28′, όμως οι Δραμινοί «μίλησαν» στο τέλος και με τέρματα των Γουνδουλάκη (80′) και Κουσκουνά (90+) πήραν μια σημαντική νίκη.

 Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα στη Δράμα μεταξύ της Δόξας και του Απόλλωνα. Ο τεχνικός των κοκκινόμαυρων Δημήτρης Καλαϊτζίδης κινήθηκε κατά του διαιτητή Πουλημά, διαμαρτυρόμενος για τις αποφάσεις του στο ματς, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις τον απώθησαν και δεν του επέτρεψαν να φτάσει στον ρέφερι από την Κέρκυρα. Ο παρατηρητής του αγώνα προσπάθησε να παίξει πυροσβεστικό ρόλο, ενώ ακολούθησε και μίνι σύρραξη μεταξύ κάποιων ποδοσφαιριστών. Ο Καλαϊτζίδης ήταν για αρκετή ώρα έξω φρενών, ενώ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι εξαπέλυσε «πυρά» κατά του διαιτητή. Η ένταση διήρκεσε περίπου για δέκα λεπτά…

Δείτε παρακάτω φωτο μεσα από το φακό της InTime.