ΕΠΣ Θράκης: Από αλλαγή σε αλλαγή στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας! Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε πλέι οφ και πλέι άουτ…

 

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν τα πλει οφ τίτλου και ανόδου και τα πλει αουτ παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, όπου η μάχη στην κορυφή και στην ουρά αναμενεται συναρπαστική.

Στα ντέρμπι των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για τα πλει οφ, Ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου νίκησε δύσκολα την πολύ καλή και πρωτοπόρο Ελπίδα Σαπών, αποτέλεσμα που εκμεταλλέυτηκε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που με τον αφηνιασμενο στα πλει οφ Ρουμπιε νικησε την Δόξα Σώστη και πέρασε πάλι μόνος στην κορυφη. Τέλος στους Αγ. Θεόδωρους ο Σπαρτακος πήρε τους πρωτους του βαθμούς στα πλει οφ μειωνοντας τα ονειρα της Δόξας Γρατινής που έμειναν για τριτο αγωνα δίχως νικη και στο -4 από την κορυφή.

Για τα πλέι αουτ τη νικη της αγωνιστικής πέτυχαν ο Πολύανθος του Φωτη Κωνσταντινιδη που οπως με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής σημειωσε στο φιναλε 4 τερματα με θύμα αυτη την φορά την Στρυμη που επαιζε απο νωρις με 10 πάικτες έχοντας παρα πολλά παράπονα από την τριάδα του αγώνα. Μεγαλη νικη ανασα πήρε ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής επί της Μεσσουνης με τις δυο αυτες ομαδες να είναι τα πρωτα φαβορί για τον υποβιβασμό βρισκομενες στο -4 από την παραμονή. Τέλος στην Ξυλαγανή, ο σχετικά άνετος Ορφεας εμεινε ισοπαλος με τα Παγουρια που σε ένα ακομα παιχνίδι έδειξαν χαρακτηρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΛΕΪ ΟΦ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Δόξα Γρατινής 1-0

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Δόξα Σώστη 1-0

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ελπίδα Σάπων 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

1. ΠΑΟΚ Κοσμίου 26 (5-6)
—————————–
2. Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 24 (3-5)

3. Ελπίδα Σαπών 24 (11-4)

4. Δόξα Γρατινής 22 (4-2)

5. Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 19 (3-8)

6. Δόξα Σώστη 15 (5-6)

A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ – 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ Κομοτηνής – ΑΟ Μεσσούνης 2-1

Ορφέας Ξυλαγανής – Αναγέννηση Παγουρίων 1-1

Ορφέας Στρύμης – Κομψάτος Πολυάνθου 1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

7. Ορφέας Ξυλαγανής 18 (4-3)

8. Αναγέννηση Παγουρίων 12 (7-4)

9. Ορφέας Στρύμης 12 (7-6)

———————
10. Κομψάτος Πολυάνθου 11 (10-7)

11. ΠΑΟΚ Κομοτηνής 8 (8-11)

12. ΑΟ Μεσούνης 8 (3-8)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ