ΕΠΣ Έβρου: Δεν γνώριζε τη σημασία του γκολ-μισός τίτλος που πέτυχε ο Γιώργος Μαρασλής

 

Άγνοια για την ακριβή σημασία του γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων του ντέρμπι τίτλου ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ορέστη Ορεστιάδας έδειξε ο Γιώργος Μαρασλής.

Ο παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης νόμισε ότι με το τέρμα αυτό απλά μπήκε ένα κερασάκι στην τούρτα της νίκης και σφραγίστηκε η νίκη της ομάδας του νοτίου έναντι αυτής του βορείου Έβρου.

Τα πανηγύρια τόσο του ίδιου όσο και των συμπαικτών του ήταν έντονα, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει εκείνη τη στιγμή ότι αυτό το συγκεκριμένο τέρμα εξασφάλισε κατά 90% και μαθηματικά τον τίτλο.

Ήταν ο Δημήτρης Μηλίκας του Ράδιο Έβρος που τον ενημέρωσε στις δηλώσεις που έκανε μετά, πως με αυτό το τέρμα ο Εθνικός εξασφάλισε το αβαντάζ και στην ισοβαθμία με τον Ορέστη.

Η ομάδα της Ορεστιάδας είχε επικρατήσει με 2-1 στον αγώνα του πρώτου γύρου και με το 3-1 στο Φώτης Κοσμάς ο Εθνικός έχει πλεονέκτημα 3 βαθμών αλλά και πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Εθνικός θέλει απλά τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα δύο ματς με Εβρο Σουφλίου και Ιπποκράτη, μια νίκη με άλλα λόγια, για να σφραγίσει τον τίτλο.

«Δεν το είχα αυτό στο μυαλό μου, δεν ήξερα πως πάει στις ισοβαθμίες, από εσάς το ακούω αλλά αν πετύχουμε δυο νίκες, δεν έχει σημασία να σκεφτόμαστε αυτά», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρασλής.

Γεγονός είναι ωστόσο ότι ο Μαρασλής δυο μέρες πριν την ονομαστική του γιορτή έκανε αυτός το καλύτερο δώρο στους συμπαίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας του.

Στον Εθνικό τα πανηγύρια κράτησαν λίγες ώρες και κρατούν δυνάμεις για περισσότερα πανηγύρια αυτήν την Κυριακή, εφόσον πρώτα σφραγίσουν τον τίτλο και την επάνοδο στη Γ’ Εθνική.