Ο θρακιώτης αντιδήμαρχος που θυμήθηκε την οπαδική παρουσία του στην ευρωκούπα του Ολυμπιακού στη Ρώμη

 

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Ζαλγκίρις Κάουνας στη Λιθουανία με 80-60 και πλέον θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση της Πέμπτης, που εφόσον ηττηθεί θα είναι η τελευταία του στην φετινή Ευρωλίγκα.

Αν αντιθέτως καταφέρει να κερδίσει θα φέρει την σειρά για ένα τελευταίο πέμπτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να προκύψει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Μια τέτοια βραδιά πάντως, ακριβώς 21 χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός γινόταν για πρώτη φορά βασιλιάς της Ευρώπης κατακτώντας το πρώτο του Κύπελλο Πρωταθλητριών στον αλησμόνητο τελικό της Ρώμης.

Σε αυτόν τον τελικό είχε βρεθεί και ο νυν αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης που αναγνώρισε τον εαυτό του μέσα σε μια φωτογραφία από το οπαδικό πλήθος που είχε πάει στη Ρώμη, την οποία ανέβασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Έγραψε ο Βαταμίδης: «Τι μας θύμισε σήμερα η ΚΑΕ. Σαν σήμερα πριν 21 χρόνια τέτοια ώρα στη Ρώμη με τον Νικολάκη (πάντα) και με τα υπόλοιπα φιλαράκια, κρατώντας εκεί αριστερά την Ελληνική σημαία… Ανέμελα χρόνια…νιώθει νοσταλγία».