Μετάλλια σε διπλό αγοριών και μεικτό για το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Νέων του Σιδηροκάστρου

 

Νέα επιτυχία καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για το τμήμα μπάντμιντον του Α. Σ. Δημοκρίτειο Κομοτηνής.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η νεοσύστατη κατηγορία για το άθλημα  κάτω των 22 ετών, στην οποία ο Α. Σ. Δημοκρίτειο συμμετείχε με τον Κώστα Τζεβελεκίδη και τον Ευάγγελο Στρουμπή.

Οι αθλητές κατέκτησαν την τρίτη θέση στο διπλό αντρών και ο Τζεβελεκίδης κατέκτησε επίσης την 3η θέση και στο διπλό μεικτό, αγωνιζόμενος ως παρτενέρ με την Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, αθλήτρια του Φ.Ο.Π. Πύργου και παράλληλα φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Την 1η θέση στο απλό και τη 2η στο διπλό ανδρών  κατέκτησε ο αθλητής του Ρούπελ Σιδηροκάστρου Πασχάλης Μελικίδης, που επίσης είναι φοιτητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο τμήμα ΔΟΣΑ Κομοτηνής.

Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη παρουσία της ομάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών και εφήβων που προηγήθηκε μόλις πριν μια εβδομάδα, πάλι στον ίδιο χώρο του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου είχαν θετική παρουσία με την είσοδο στην 8άδα στο μεικτό εφήβων με την Δήμητρα Αποστόλου και την πολύ καλή παρουσία των Καλλιγά Χρήστο, Αλκιβιάδη Γεωργιάδη και Ευάγγελου Στρουμπή που αγωνίστηκαν στα κυρίως σχήματα των αγωνισμάτων τους.

Επόμενο ραντεβού στην Πορταριά Πηλίου σε δύο περίπου εβδομάδες όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Εφήβων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here