ΕΠΣ Έβρου: Κρατάνε χαμηλά το κεφάλι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και βάζουν στοίχημα να κρατήσουν τον κόσμο

 

Ο πολύς κόσμος που γέμισε το Σάββατο τις εξέδρες του Φώτης Κοσμάς και έδειξε ότι το κοινό της Αλεξανδρούπολης διψάει για ποδόσφαιρο, είναι το μεγάλο στοίχημα πλέον των ανθρώπων του Εθνικού ή τουλάχιστον του ποδοσφαιρικού του τμήματος.

Οι Μιχάλης Φλώρος και Σάκης Παπαράδης κράτησαν χαμηλά τους τόνους και διευκρίνισαν ότι παρά την μεγάλη νίκη επί του Ορέστη, τίποτα δεν έχει κριθεί και χρειάζονται τουλάχιστον άλλοι τρεις βαθμοί στα επόμενα δυο παιχνίδια για να σφραγιστεί η άνοδος.

Τα παιχνίδια αυτά υπενθυμίζεται ότι είναι με τον Έβρο Σουφλίου εκτός έδρας και τελευταία αγωνιστική με τον Ιπποκράτη. Ωστόσο αναγνωρίζουν και οι ίδιοι ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα οτιδήποτε άλλο εκτός από τον τίτλο και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική θα είναι αποτυχία.

«Τους είπα στο ημίχρονο μπείτε, κερδίστε 3-1 και το κάνανε», έλεγε χαριτολογώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του αγώνα ο Μιχάλης Φλώρος, που ανέφερε ότι η μεγάλη δυσκολία για την ομάδα του στο ματς με τον Ορέστη ήταν μέχρι να ανοίξει το σκορ, καθώς ο αντίπαλος ήρθε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

«Το γκολ στις καθυστερήσεις είναι σημαντικό καθώς μας δίνει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, είμαστε τρεις βαθμούς μπροστά αλλά θα είναι μεγάλο λάθος αν νομίσουμε ότι τα πάντα έχουν τελειώσει», λένε στον Εθνικό και προτρέπουν για τους πανηγυρισμούς στο τέλος.

Ωστόσο αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι είναι με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική και θέτουν πλέον ως πρώτο βασικό στόχο να κρατήσουν τον κόσμο στο γήπεδο. «Ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στο ματς με τον Ορέστη και νομίζω ότι το μεγάλο στοίχημα είναι πλέον να κρατήσουμε κοντά μας αυτόν τον κόσμο και να τον κάνουμε να έρθει ακόμα περισσότερος», καταλήγει ο Φλώρος.