ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Τα ζευγάρια των πλέι οφ στο Πρωτάθλημα Ανδρών με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα

 

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του Πρωταθλήματος Ανδρών τόσο στον Ανατολικό Όμιλο όσο και στον Δυτικό, έχουν κλειδώσει πλέον οι τετράδες που προκρίνονται στα πλέι οφ και θα δώσουν την μάχη για την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Στον όμιλο της Ανατολής ως γνωστόν ο Λεύκιππος Ξάνθης έχει εξασφαλίσει τον άτυπο τίτλο. Δεύτερο το Δημοκρίτειο, στην τρίτη θέση ο Αστέρας Καβάλας και στην τέταρτη κλείδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά την νίκη του περασμένου Σαββάτου.

Η τετράδα έχει κλειδώσει ωστόσο και στον Δυτικό Όμιλο, με την διαφορά ωστόσο ότι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την τελική κατάταξη.

Πρώτος είναι ο ιστορικός ΚΑΟ Δράμας που έχει παραστάσεις από την Α1 με 41 βαθμούς, δεύτερος με 40 πόντους είναι ο Πανσερραϊκός, τρίτος ο ΑΟ Σερρών με 39 ενώ ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς Παγγαίο και Ρούπελ Σιδηροκάστρου.

Η ομάδα που είναι στην έκτη θέση είναι η Προσοτσάνη με 32 βαθμούς αλλά δεν προλαβαίνει να τρυπώσει στην τετράδα, με μόλις μία αγωνιστική να απομένει. Σε αυτήν o πρωτοπόρος ΚΑΟΔ παίζει με τον Απόλλωνα Δράμας και δεν χάνει την πρωτιά.

Ο δεύτερος Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Ρούπελ Σιδηροκάστρου που καίγεται για τη νίκη, καθώς ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με το Παγγαίο που έχει πάντως το πλεονέκτημα και παίζει στο αδιάφορο Δοξάτο Δράμας. Ο ΑΟ Σερρών δοκιμάζεται τέλος στην Δράμα κόντρα στους επίσης αδιάφορους Τιτάνες.

Αν δεν έχουμε κάποια συγκλονιστική αλλαγή στην σειρά κατάταξης, με δεδομένο ότι οι διασταυρώσεις είναι ο πρώτος με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο με πλεονέκτημα έδρας σε αυτούς που τερματίζουν στις δύο πρώτες θέσεις, τα ζευγάρια των προημιτελικών θα είναι:

Λεύκιππος Ξάνθης – Παγγαίο (ή Ρούπελ Σιδηροκάστρου)

Δημοκρίτειο Κομοτηνής – ΑΟ Σερρών

ΚΑΟ Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Πανσερραϊκός – Αστέρας Καβάλας