Super League: Βόμβα Ζίβκοβιτς! «Θέλω να πάω σε μεγαλύτερη ομάδα αλλά έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο στην Ξάνθη, θα δούμε τι θα γίνει…»

 

Μετά την εκτός έδρας ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας της Ζίβκο Ζίβκοβιτς που για μεγάλο διάστημα είχε κατεβάσει και πάλι τα ρολά, έκανε  δηλώσεις που θα συζητηθούν, όπως τις διαβάζουμε σε πλειάδα μέσων ενημέρωσης.

Αρχικά ο τερματοφύλακας της Ξάνθης φέρεται να είπε: «Συγχαρητήρια στον Μπίσεσβαρ για το γκολ και την ασίστ που έδωσε. Η δουλειά μου ήταν να μην δέχομαι γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα».

Και αν προκαλεί αίσθηση η αναφορά του ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, κάνοντας έμμεση σύγκριση με την ΑΕΚ, ακόμα μεγαλύτερη προκάλεσε η απάντησή του όταν δέχθηκε ερώτημα για το προσωπικό του μέλλον: «Όλοι θέλουν να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες, δεν θέλω να πω ποια ομάδα θα υποστηρίζω στον τελικό. Όλοι ξέρουν τι έγιναν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!».

Δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί στην τωρινή του ομάδα, να τονίσει ότι ανήκει σε αυτήν αλλά να αφήσει και το παράθυρο ανοιχτό για ενδεχόμενη μετακίνηση πριν τη λήξη του συμβολαίου του. «Στόχος της Ξάνθης η Ευρώπη, προσωπικά έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει».