ΕΠΣ Θράκης: Νέα ισοπαλία στον Κάλχα για την Γρατινή που δεν κέρδισε ούτε το Κόσμιο στο ντέρμπι της αγωνιστικής

 

Σημαντικό ντέρμπι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Α’ ΕΠΣ Θράκης είχαμε στο γήπεδο του Κάλχα, όπου η Δόξα Γρατινής δεν καταφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας αφού μετα τον Ίασμο έμεινε ισόπαλη με το Κόσμιο που ισοφαρισε στο φινάλε, αποτέλεσμα που εκμεταλλέυτηκε η Ελπίδα σαπών κερδίζοντας τον Σπάρτακο παιρνώντας μόνη στην κορυφή.

Το παιχνίδι είχε δυο προσωπα με την Δόξα να είναι καλύτερη στο μέτριο πρωτο μερος και να ανοίγει μάλιστα το σκορ, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Κοσμίου είχαν την καθολική υπεροχή ισοφαρίζοντας στο φινάλε και βρισκονται ενα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ελπίδα Σαπών. Το σκορ άνοιξε ο Κώστας Πασχάλης που εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Σεφκετ και με κεφαλιά νίκησε τον Δεληγιάννη που έκανε λανθασμένη έξοδο. Το παιχνίδι κύλησε με ακαρπη υπεροχή των γηπεδούχων που δεν απειλήθηκαν από την ομάδα του Κοσμίου.

Το δευτερο μέρος ήταν ένας μονόλογος για την ομαδα του Κοσμίου που εχασε αρκετές ευκαιρίες κυρίως μετα το 70′ με τον Ρουμπιέ αλλά τον Μπουτσακτση να είναι ο νικητής στις περισσότερες περιπτώσεις. Αρχικα στο 70′ οταν από πάσα του Χατζητουλούση στον Ρουμπιέ ο πορτιέρο της Γρατινης κρατησε το μηδεν, όπως και στο 77′  όταν είδε την μπαλα να περνα διπλα από το δοκαρι του  στο σουτ του Κατερινιώτη επιθετικού. Μεγαλη φαση για τον ΠΑΟΚ που πίεζε συνεχως με τον Βοργιατζίδη στο 81′ να στελνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του μέχρι πέρυσι συμπαίκτη του. Και φτανουμε στο 88′ οταν ο Ρουμπιές πήρε το αιμα του πίσω και με όμορφο σουτ  λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπουτσακτσή πετυχαίνοντας το 6ο του φετινό τέρμα, κάνοντας το 1-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους ανθρώπους της ομάδας του.

Παρα την ψυχρολουσία η κακή Γρατινή στο β’ μερος βγηκε μπροστά και έχασε φοβερή διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις αρχικα με τον Πασχάλη που νικήθηκε από τον Δεληγιάννη με την μπάλα να καταλήγει στον Κυριακόπουλο που ωστοσο και αυτός νικηθηκε από τον πρωην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. επιχείρησε ωραίο σουτ όμως και πάλι ο Δεληγιάννης είπε όχι διατηρώντας την ισοπαλία για την ομάδα του. Στο τέλος αποβλήθηκε από τον Κουμπαράκη με απευθείας κόκκινη ο Καμζέλας.

ΓΡΑΤΙΝΗ (Δίγκας): Μπουτσακτσή  Εφτούν, Μαγκούτας, Παπαχρόνης, Λεγάτος, Μουζασβίλι, Ζουμπιάδης,Καμζέλας, Πασχάλης, Μαγκούτας, Μπόζης (87′ Χατζίδης), Κυριακόπουλος, Σεφκέτ Σελήμ.

ΚΟΣΜΙΟ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος (73′ Γαβριήλ), Αγγελής, Ζαγγούλος, Γιάπρακτσης, Λεβεντέλης(56′ Βοργιατζίδης), Αραμπατζής, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Ξενάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ