ΕΠΣ Θράκης: Με χατ τρικ του Καραθανάση πάτησε “αθόρυβα” κορυφή η Ελπίδα Σαπών που κρυφοκοιτά την Γ’ Εθνική στα 90α γενέθλιά της (+video)

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας πάτησε η Ελπίδα Σαπών που μετά την εντυπωσιακή νικη της με 4-1 επί του Σπαρτακου Αγ. Θεοδώρων και σε συνδυασμό με τα αλλα αποτελέσματα “αθόρυβα” στην επιστροφή της στην Γ’ Εθνική μετα την σεζόν 1980-81 δηλαδή μετα από 37 σχεδόν χρόνια και στην επέτειο των 90 χρόνων από την ίδρυσή της.

Η Ελπίδα προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτους μέρους με γκολ του Μάνθου Λιάρου στο φινάλε του πρωτου μέρους, με τον Σπαρτακο να ισοφαρίζει με τον Δερμιτζακη στο 54′ γκρεμίζοντας την από την κορυφή οπου βρέθηκε για λίγα λεπτά.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Καραθανάσης που μπήκε ως αλλαγή χτύπησε στο τελευταιο ημίωρο κανοντας χατ τρικ αρχικα στο 60′ κανοντας το 2-1 και φέρνοντας ηρεμία στην ομάδα του και μετα στο 70′ και στο 85′ της αναμέτρησης διαμορφώνιντας το τελικό 4-1 που φερνει στην κορυφή μόνη μετά από χρόνια την ιστορική ομάδα των Σαπών με 24 βαθμούς, που εχει το απόλυτο 3/3 στα πλει οφ.

Πλέον πολύ σημαντικός αγώνας είναι αυτός στον Ιασμο για την 4η εμβόλιμη αγωνιστική με τον απογοητευτικό το Σαββατο στο Σώστη, Μέγα Αλέξανδρο.

Δείτε παρακατω το βιντεο του αγώνα μεσω από την καμερα του Γιώργου Σκουταριδη.